Κτηνίατροι:Δυσαρέσκεια από τους μισούς νέους Βρετανούς Κτηνιάτρους για την καριέρα τους

Κτηνίατροι

Σύμφωνα με μια τελευταία έρευνα που πραγματοποιήθηκε στη Βρετανία δείχνει ότι το ήμισυ των κτηνιάτρων οι οποίοι αποφοίτησαν μέσα στα τελευταία οκτώ χρόνια δεν είναι ευχαριστημένοι από την καριέρα τους και ότι το επάγγελμα δεν έχει ανταποκριθεί στις προσδοκίες τους.

Ένα ακόμη ενδιαφέρον εύρημα της έρευνας είναι το 10% των νέων κτηνιάτρων σκέφτεται σοβαρά να εγκαταλείψει την κτηνιατρική ενώ πολλοί δήλωσαν ότι δεν ήταν επαρκώς προετοιμασμένοι από τις κτηνιατρικές σχολές για να σταθούν αξιοπρεπώς σε επαγγελματικό επίπεδο.

Τα αποτελέσματα φαίνεται πως θορύβησαν RCVS (Royal College of Veterinary Surgeons) και BVA (British Veterinary Association) οι οποίοι αντιμετωπίζουν τα αποτελέσματα τις έρευνας με έντονο σκεπτικισμό.

Χαρακτηριστικό είναι πως οι πρόεδροι από RCVS και BVA δήλωσαν πως πρέπει να αναζητηθούν και νέοι δρόμοι στους οποίους εμπλέκεται η κτηνιατρική επιστήμη (ώστε να δοθούν μερικές ακόμη επαγγελματικές διέξοδοι) ενώ τέθηκε και θέμα για αναδιομόρφωση του προγράμματος σπουδών στις κτηνιατρικές σχολές.

Δείτε εδώ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ

diagnovet.gr

Δείτε ακόμα

Δυνατότητα Ιδιωτών Κτηνιάτρων Να Καταχωρούν Μόνοι Τους Και Άμεσα Τα Μικροτσίπ Που Τοποθετούν Σε Ζώα.

vet3Ενημέρωση πρός τους κτηνίατρους με άδεια λειτουργίας Ιατρείου μικρών ζώων ανάρτησε  στην ιστοσελίδα του στις 25/3/2015 ο Πανελλήνιος Κτηνιατρικός Σύλλογος για τη δυνατότητα να καταχωρούν μόνοι τους

 

Στείρωση Σκύλου: Tέλος Στα Χειρουργεία! VIDEO 

zeut2Στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής καθώς επίσης και σε άλλες χώρες κυκλοφορεί το Zeuterin. Πρόκειται για ενέσιμη στείρωση που εφαρμόζεται μόνο στα αρσενικά σκυλιά. Τι…

 

 

ΣΟΚ : Πέθανε Ο Σκύλος Του Από Το Εμβόλιο Καλαζάρ

Πέθανε ο σκύλος του από το εμβόλιο καλαζάρΜια συγκλονιστική ανάρτηση ανέβασε στο Facebook ο Ορέστης Αλέξανδρος. Το εμβόλιο καλαζάρ ευθύνεται για τον ανεξήγητο θάνατο του σκύλου του ,σύμφωνα με…

 

 

Έρευνα Σε 2,200 Σκυλοτροφές : 119 Μόνο Οι Ικανοποιητικές

έρευναΜετά από ανακλήσεις και μηνύσεις στην Αμερική εναντίον Purina και Blue Buffalo που κάνουν πρωτοσέλιδα, το  Reviews.com αποφάσισε να διεξάγει έρευνα “ποιές σκυλοτροφές είναι πιθανόν να είναι ασφαλείς.”

 

Οι 13 Καλύτερες (Και Χειρότερες) Τροφές Για Σκύλους [VIDEO]

11204810_10153193063118965_899810557_oΜε τόσες πολλές και διαφορετικές διατροφικές προτάσεις για τα κατοικίδια, αντιλαμβανόμαστε ότι είναι δύσκολο να γνωρίζουμε ποια είναι η καλύτερη διατροφή για το σκύλο μας.

 

 

Στείρωση σκύλου – Υπάρχει λύση από τη φύση;

IMG_0179_2Ανέκαθεν η ελληνική φύση προσέφερε πολλά, τόσο για την επιβίωση των προγόνων μας , όσο και για την αντιμετώπιση ή πρόληψη ασθενειών ανθρώπων και ζώων.