Συνελήφθησαν κηδεμόνες σκύλων για επικίνδυνη σωματική βλάβη

Τρίκαλα

Δύο άτομα, κηδεμόνες σκύλων, συνελήφθησαν στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων για το αδίκημα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, από αστυνομικούς του αστυνομικού τμήματος Τρικάλων.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τη Γενική Περιφερειακή Διεύθυνση Θεσσαλίας, τα δύο σκυλιά, κατά την απουσία των κηδεμόνων τους, επιτέθηκαν σε δύο άτομα, ηλικίας 80 και 47 ετών, προκαλώντας τους πολλαπλά δαγκώματα στα χέρια και τα πόδια, με αποτέλεσμα να μεταφερθούν στο νοσοκομείο για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Σε βάρος των κηδεμόνων των ζώων επιπλέον βεβαιώθηκαν, προστίθεται στην ίδια ανακοίνωση, διοικητικά πρόστιμα για παράβαση του νόμου για τα δεσποζόμενα και αδέσποτα ζώα συντροφιάς. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Τρικάλων.

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας συμβουλεύει τους κηδεμόνες ζώων συντροφιάς και ειδικότερα των σκύλων, να μεριμνούν ώστε ο περίπατος αυτών να γίνεται πάντα με συνοδό και να λαμβάνουν τα κατάλληλα μέτρα ώστε να μην εξέρχονται ελεύθερα από τον χώρο της ιδιοκτησίας τους, καθόσον είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημιά προκαλέσουν αυτά, σύμφωνα με τη σχετική νομοθεσία.

# Συνελήφθησαν κηδεμόνες σκύλων για επικίνδυνη σωματική βλάβη

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ – arouraios.gr

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΚΥΛΩΝ

Δείτε επίσης:

 

piro-750x400Η “Άλλη” Εικόνα Της Επίθεσης Σκύλου Στη Θεσσαλονίκη!

 ..αυτή που δεν έδειξαν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

 

H Αλήθεια Για Το Pitbull Στη Θεσσαλονίκη [Video]

Επίθεση Pitbull Όπως Στη Θεσσαλονίκη; [Video]

Νέα Επίθεση Pitbull ! [Video]

Ξάνθη : Χαμός Με Τα Αδέσποτα

Ακολουθήστε μας:

Allaboutdog.gr , FacebookTwitterGoogle+,  Pinterest και YouTube