Φιλιατρά : 52χρονος άντρας χωρίς χέρια λόγω ακρωτηριασμού κινδύνευσε από αδέσποτα

Εφιαλτικές στιγμές έζησε την Τετάρτη 22/7/2015 το μεσημέρι στα Φιλιατρά 52χρονος κάτοικος της περιοχής,από αγέλη σκύλων που του επιτέθηκε ενώ περπατούσε αμέριμνος από το σπίτι του προς την πλατεία, ανατολικά του πάρκου της Βλαχέρνας,,αναφέρει το tharrosnews.gr

Η τραγικότητα του συμβάντος μεγαλώνει, καθώς το θύμα της επίθεσης πριν από δύο χρόνια – το Μάιο του 2013 – είχε τραυματιστεί σοβαρά από ηλεκτροπληξία, ενώ νοσηλεύτηκε επί μακρόν σε ΜΕΘ, έχασε τα δύο του χέρια από ακρωτηριασμό και υπεβλήθη σε αλλεπάλληλες χειρουργικές επεμβάσεις.

Σώθηκε από την ηλεκτροπληξία πριν από δύο χρόνια, αλλά χθες κινδύνευσε από αγέλη σκύλων.

Νωρίς το μεσημέρι έφυγε από το σπίτι του, το οποίο είναι λίγα μέτρα πιο πάνω από το Γυμνάσιο Φιλιατρών, για να πάει στην πλατεία. Περπατούσε αμέριμνος, όταν, τη στιγμή που περνούσε από την πάνω μεριά (ανατολικά) του πάρκου της Βλαχέρνας, αγέλη σκύλων βγήκε από το πάρκο και του επιτέθηκε με μανία,σύμφωνα με το δημοσίευμα.

Ανήμπορος να αμυνθεί και να αντιδράσει έπεσε καταγής.

Από θαύμα σώθηκε από τα δόντια των αγριεμένων σκύλων, καθώς εκείνη τη στιγμή περνούσε από το δρόμο ένα μηχανάκι που οδηγούσε νεαρός, ο οποίος σταμάτησε και κυνήγησε τους σκύλους, πριν προλάβουν να τον κατακρεουργήσουν.

Ο άτυχος 52χρονος ήταν γεμάτος αίματα. Από την πτώση του χτύπησε στο κεφάλι, ενώ και σε άλλα σημεία του κορμιού του είχε ελαφρά, ευτυχώς, τραύματα.

Φιλιατρά 52χρονος άντρας χωρίς χέρια λόγω ακρωτηριασμού 2

Μεταφέρθηκε αμέσως στο Κέντρο Υγείας Φιλιατρών, όπου, μετά τις εξετάσεις στις οποίες υπεβλήθη, διαπιστώθηκε ότι είχε υποστεί θλαστικό τραύμα κεφαλής και του έγιναν ράμματα.

 

Πηγή : tharrosnews.gr