Μπόγδανος : Ειδική ανάλυση ”επίθεσης” pitbull !! [Video]

Μετά το πρόσφατο περιστατικό της Θεσσαλονίκης με τον άμοιρο σκύλο που εγκαταλείφθηκε και αντιμετωπίστηκε απο τους παρευρισκομένους με τον χειρότερο τρόπο λόγω έλλειψης βασικών γνώσεων, αλλά και από τα τηλεοπτικά μέσα που διεστρέβλωσαν για ”άγνωστους” λόγους τι πραγματικά έγινε και ποιά ήταν τα αίτια που η κατάληξη ήταν ο νόμος να ”εκτελέσει” το καθήκον του με τη δύναμη του όπλου , τώρα άρχισαν και οι αναλύσεις των ”ειδικών”.

Όσοι γνωρίζουν έστω και τα βασικά για τους σκύλους θα έχουν ακούσει ότι τα σκυλάκια απο μικρή ηλικία παίζουν και το στόμα τους είναι ότι είναι για εμάς τα χέρια. Απο μικρή ηλικία μαθαίνουμε τα σκυλιά μας να μην δαγκώνουν παντόφλες η τα χέρια μας όταν παίζουμε μαζί τους.

Σκυλιά σαν και αυτό της Θεσσαλονίκης που πυροβολήθηκε παλιά”μάντρωναν”ταύρους. Θα τσιμπήσουν τα πόδια και θα κάνουν γύρους , θα τρέξουν και θα γαβγίσουν για να ελέγξουν τη κατάσταση, όχι για να σκοτώσουν.

Αν πράγματι ο σκύλος της Θεσσαλονίκης είχε εχθρικές διαθέσεις και ήταν μανιασμένος όπως διατυμπανίζουν τα ΜΜΕ,  τα αποτελέσματα με τους ανθρώπους θα ήταν πολύ διαφορετικά και χειρότερα…Ο σκύλος έπαιζε παρότι τον εγκατέλειψαν. Τον χτυπούσαν, κλωτσιές, με γκλόπ, και παρόλα αυτά ευτυχώς δεν αντέδρασε όπως θα μπορούσε να αντιδράσει από την φύση του εφόσον βρισκόταν σε κατάσταση κινδύνου.

Η ιστορία του Pit Bull 

Ανέκαθεν η ”καταστροφολογία” είναι το αλατοπίπερο στη τηλεθέαση. Πρέπει όμως πλέον να υπάρξει ένα μέτρο,γιατί τα χειρότερα μπορεί να έρθουν όταν εκπρόσωποι των καναλιών τρομοκρατούν τον κόσμο και ”ευλογούν” την χρήση των όπλων.

Γιατί το πραγματικό πρόβλημα δεν είναι τα σκυλιά….

Είναι οι άνθρωποι, η  παραπληροφόρηση και οι λόγοι της!