Επίθεση pitbull όπως στη Θεσσαλονίκη; [Video]

Διαβάστε περισσότερα για: pitbull


 Επεισόδιο με pitbull και ανθρώπους σε παραλία της Ισπανίας κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, παρόμοιο περιστατικό με της Θεσσαλονίκης; Δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι αλλά υπάρχουν αρκετά κοινά χαρακτηριστικά.

Το πρώτο και το σημαντικότερο είναι η απουσία ανθρώπου από τη σκηνή που γνωρίζει να διαχειρίζεται σκύλο.

Στο βίντεο που ακολουθεί  φαίνεται το pitbull να  “μαντρώνει” τους ανθρώπους “τσιμπώντας” τους τα πόδια.

Ο κηδεμόνας του σκύλου(με το άσπρο μπλουζάκι) φαίνεται ότι δεν έχει καμμία σχέση επικοινωνίας με το σκύλο του καθώς επίσης στη εντολή “ΕΛΑ” φαίνεται ότι ο σκύλος δεν τον ακούει καθόλου. Αντίθετα ενω δεν καταφέρνει να πιάσει τον σκύλο ο οποίος φαίνεται να έχει όρεξη για παιχνίδια και εκτόνωση παρά διάθεση να κάνει κακό στους ανθρώπους, προσπαθεί να τον απωθήσει από τους ανθρώπους κλωτσόντας τον χωρίς επιτυχία.

Αυτό είναι σημάδι παντελής έλλειψης επικοινωνίας κηδεμόνα – σκύλου, έλλειψης γνώσεως από τη πλευρά του κηδεμόνα διαχείρησης σκύλου υψηλής ενέργειας όπως το pitbull  και ένα λάθος παράδειγμα συμπεριφορών από τους ανθρώπους απέναντι στο σκύλο που σίγουρα δεν βοηθούν να ηρεμήσει ο σκύλος η να βρεί ένα άλλο ενδιαφέρον παιχνίδι αλλά το αντίθετο μάλιστα.

Μετά από λίγο ο σκύλος βαρέθηκε το παιχνίδι και έφυγε.. και αυτή είναι η δεύτερη σημαντική διαφορά με το περιστατικό της Θεσσαλονίκης όπου ο σκυλάκος δεν κατάφερε να φύγει..ζωντανός.