Αστυνομικός σκότωσε εν ψυχρώ το σκύλο της οικογένειας τη μέρα γενεθλίων του παιδιού [Σκληρό Βίντεο]

Ένα ακόμα απίστευτο και συνταρακτικό επεισόδιο από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού συγκλονίζει με τη χρήση βίας από την Αστυνομία.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του ABC  η Vickie Malone μόλις έβαλε τα παιδιά μέσα στο σπίτι από το κήπο που βρισκόντουσαν για να γιορτάσουν τα πέμπτα γενέθλια του γιού της. Η τούρτα γενεθλίων και το παγωτό τους περίμενε όταν άκουσαν το πυροβολισμό. 

Ο γιός της Eli κοίταξε έξω και είπε: “Κάτι δεν πάει καλά με τον Opie”

Οι ενήλικες έτρεξαν αμέσως έξω από το σπίτι για να δούν τον σκύλο της οικογένειας Opie, κοντά στον φράκτη της αυλής.

“Kλωτσούσε τα πόδια του και ήταν λαχανιασμένος” είπε η Vickey

Σύμφωνα με το  FOX25, ο αστυνομικός από το Wynnewood χρησιμοποίησε το ισχυρό ντουφέκι που πήρε από το αστυνομικό όχημα και σκότωσε το σκύλο.

ΠΡΟΣΟΧΗ:ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ


Ο Opie ήταν ένα 3 ετών ημίαιμο American Bulldog με Pit Bull. Ήταν ο καλύτερος φίλος του πεντάχρονου Eli.

H Malone δήλωσε ότι ο αστυνομικός αρχικά της είπε ότι ο σκύλος του όρμησε στον φράκτη.Σύμφωνα με τον Αρχηγό Αστυνομίας του Wynnewood ο σκύλος επιτέθηκε στον αστυνομικό. Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ενώ απέρριψε αρκετά αιτήματα για συνεντεύξεις, ο Αρχηγός Ken Moore είπε ότι ο αστυνομικός του ανέφερε ότι ο σκύλος ήταν επιθετικός και πήγαινε κατά πάνω του γύρω από το σπίτι. Ο Moore είπε ότι ο αστυνομικός προσπάθησε να απομακρύνει το σκύλο μια φορά με κλωτσιά και μετά τον πυροβόλησε. 

Ωστόσο ο επικεφαλής είπε ότι δεν έχει δει το βίντεο με τους πυροβολισμούς. Το βίντεο δείχνει το νεκρό σκυλί με ένα τραύμα από σφαίρα στο κεφάλι του κοντά στο φράκτη και όχι κοντά στο σπίτι. 

Ο Αρχηγός της Αστυνομίας είπε ότι ο αστυνομικός εξυπηρετούσε ένα ένταλμα που του έδινε την νομική εξουσία να βρίσκεται στην ιδιωτική ιδιοκτησία.Οι Malones είπαν ότι δεν τους έδειξαν κανένα ένταλμα. Τους είπαν μόνο ότι ο αστυνομικός έψαχνε για κάποιον που είχε δηλώσει αυτή τη διεύθυνση σαν κατοικία του πρίν από 10 χρόνια. 

“Είπε ότι ψάχνει για κάποιον τύπο με το όνομα Shon McNiel που έμενε εδώ και αν κάποιος είχε ακούσει τίποτα σχετικό,” είπε η Malone.Το ένταλμα για τον McNiel προέρχεται από μια υπόθεση πριν από 10 χρόνια και ο Αρχηγός της Αστυνομίας είπε ότι το σπίτι των Malone ήταν η τελευταία διεύθυνση που γνώριζαν για αυτόν. 

Ωστόσο, ο Αρχηγός της Αστυνομίας είπε ότι η υπηρεσία ήταν ενήμερη για το ότι οι  Malones ζούσαν εκεί τον τελευταίο χρόνο . Ανέφερε επίσης ότι η διεύθυνση αφορούσε ένα ενοικιαζόμενο σπίτι και αρκετοί άνθρωποι είχαν μείνει εκεί τη τελευταία δεκαετία. Ο Moore υπερασπίστηκε την παρουσία του αστυνομικού εκεί λέγοντας ότι “έπρεπε να ξεκινήσει από κάπου” στην προσπάθειά του να εξυπηρετήσει το ένταλμα .

“Σέβομαι αυτό που κάνει η Αστυνομία, αλλά αυτό ήταν παράλογο, δεν δείχνουν καμία μεταμέλεια και δεν λένε κάν ούτε ένα συγνώμη ή οτιδήποτε σχετικό,” είπε η Malone. 

Η οικογένεια πιστεύει ότι θα μπορούσε να αποφευχθεί η δολοφονία του σκύλου τους είτε με τη χρήση μη θανατηφόρων όπλων ή με καλύτερο έλεγχο των δεδομένων του εντάλματος. 

Άσχετα με το λόγο που πέθανε ο Opi, ο Eli λέει ότι του λείπει πολύ..

Του έφτιαξε κιόλας ένα μικρό ξύλινο σταυρό για τον τάφο του στη πίσω αυλή του σπιτιού. 

Το μόνο που θέλει ο μικρός Eli είναι κάποιος από την Αστυνομία να ζητήσει ένα συγνώμη.. 

Πηγή:abc13