Ο γερμανικός μολοσσός ..για παγκόσμιο ρεκόρ !!

Αυτός ο γερμανικός μολοσσός έχει γίνει διάσημος και είναι έτοιμος να κατακτήσει το παγκόσμιο ρεκόρ.

Ο λόγος για τον Major, τον τρίχρονο σκύλο που φαίνεται γίγαντας μπροστά στα αφεντικά του και αναμένει την απόφαση από το ρεκόρ Γκίνες για τον επόμενο μήνα. Οι ιδιοκτήτες του, Brian και Julie Williams, που έχουν το γιγάντιο σκύλο ο οποίος ξεπερνάει σε ύψος το επτάχρονο παιδί τους, ζουν στη Νότια Ουαλία.

Το πανύψηλο σκυλί που λατρεύει την περιποίηση και τον καλλωπισμό, σύμφωνα με το δημοσίευμα της Mirror, έχει ένα εντυπωσιακό ύψος που φτάνει το ένα μέτρο και τα 24 εκατοστά, μέχρι τον «ώμο» του. Ζυγίζει μάλιστα 76 κιλά και εντυπωσιάζει σε κάθε εμφάνισή του αφού τραβάει όλα τα βλέμματα.

Το Channel 5 ξόδεψε τρεις ημέρες μαγνητοσκοπώντας το σκύλο και τους ιδιοκτήτες του στο σπίτι τους. Το κανάλι έκανε γυρίσματα στο πλαίσιο μιας εκπομπής για μεγαλόσωμα σκυλιά και με αυτό τον τρόπο παρουσιάστηκε και ο γιγάντιος σκύλος. Αλλά ακόμα κι αν δεν κερδίσει τον τίτλο, η οικογένεια του σκύλου είναι πεπεισμένη για ένα πράγμα: «Αυτός είναι σκύλος με τη μεγαλύτερη καρδιά σκύλου στον κόσμο».

«Είναι ένα φανταστικό ζώο. Οι άνθρωποι τον αγαπούν μόλις τον βλέπουν. Παίζουν μαζί του όλη την ημέρα», λέει το αφεντικό του.

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσιεύει η βρετανική Mirror…

Source: Ο γιγάντιος σκύλος… στον αγώνα για να ανακηρυχθεί ο μεγαλύτερος του κόσμου