Συμβιώνοντας με τα αδέσποτα της πόλης 3/6/2015

Η Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών διοργανώνει την Τετάρτη 3 Ιουνίου στη Διπλάρειο Σχολή (Πλατεία Θεάτρου 3 – Αθήνα) μια εκδήλωση αφιερωμένη στα αδέσποτα ζώα, που έχει τίτλο «Αδέσποτες Πόλεις / Stray Cities».

Θετικοί εκπαιδευτές ζώων, κτηνίατροι, εκπρόσωποι του φιλοζωικού κινήματος αλλά και καθημερινοί «ήρωες», μεταδίδουν τη γνώση και την εμπειρία τους, για μια καλύτερη συμβίωση με τα αδέσποτα ζώα στην πόλη.

Ερωτήματα που θα απαντηθούν στη συνάντηση είναι: Πώς πρέπει να πλησιάζουμε έναν αδέσποτο σκύλο; Τι πρέπει να προσέχω όταν φροντίζω αδέσποτα ζώα; Πώς αντιμετωπίζεται το φαινόμενο του υπερπληθυσμού των ζώων συντροφιάς; Τι είναι η θετική εκπαίδευση και πώς μπορεί ένα επιθετικό ζώο να συμβιώσει αρμονικά με μια οικογένεια; Εκπαιδεύεται η γάτα;

Η εκδήλωση πραγματοποιείται σε συνεργασία με την Πανελλήνια Φιλοζωική Ομοσπονδία και θα διεξαχθεί από τις 18:00 έως τις 21:00.

«Αδέσποτες Πόλεις» (Stray Cities), Διπλάρειος Σχολή, πλατεία Θεάτρου, Αθήνα, Τετάρτη 3 Ιουνίου, 18:00. Πληροφορίες: 2103713019. Είσοδος ελεύθερη