Σκύλος πήδηξε από ανοιχτό παράθυρο αυτοκινήτου σε δρόμο ταχείας κυκλοφορίας [Video]

“Ουάουυ ! Η καρδιά μου ανέβασε παλμούς βλέποντας αυτό το βίντεο που τράβηξε ο Mike καθώς οδηγούσαμε στον αυτοκινητόδρομο σήμερα! Ένας σκύλος πήδηξε από ανοιχτό παράθυρο αυτοκινήτου 

Θα μπορούσε τα πράγματα να γίνουν πολύ χειρότερα!!

Παρακαλώ μοιραστείτε αυτό το βίντεο έτσι ώστε να μπορέσουν να δουν οι άνθρωποι πόσο επικίνδυνο είναι να αφήνουμε τα σκυλιά μας μπροστά σε ανοιχτά παράθυρα στο αυτοκίνητο.

Δόξα τω Θεό υπήρχε κίνηση εκείνη τη στιγμή και δεν έτρεχαν τα αυτοκίνητα!

Είμαι το ίδιο  ένοχη που αφήνω το σκύλο μου να κοιτάει έξω από ανοιχτό παράθυρο ενώ οδηγώ…αλλά ποτέ ξανά!!!”, αναφέρει δημοσίευση στο Facebook που συνοδεύεται με ένα βίντεο που δείχνει έναν σκυλάκο να βουτάει στην άσφαλτο και να καταλήγει με τραυματισμένο πόδι στην αγκαλιά του ιδιοκτήτη του.

Ανάμεσα στα σχόλια υπάρχουν αναπάντητα ερωτηματικά  “Μήπως έσπρωξε κάποιος το σκυλάκι από το αυτοκίνητο;”

Όμως γιατί τα σκυλιά βγάζουν το κεφάλι τους έξω από το παράθυρο του αυτοκινήτου;

Οι σκύλοι δεν μπορούν να αντισταθούν σε ένα ανοιχτό παράθυρο αυτοκινήτου. Οι επιστήμονες υποστηρίζουν πως το κάνουν για διάφορους λόγους, αναφέρει το petsonly:

  • Από περιέργεια. Τους αρέσει να βλέπουν, να παρατηρούν νέα “σκηνικά”

  • Για να δροσιστούν

  • Με τον αέρα στο πρόσωπο ανακαλύπτουν νέες μυρωδιές από το περιβάλλον

  • …Γιατί απλά τους αρέσει ο αέρας στο πρόσωπο

Θέλει προσοχή!

  • Ιδίως το καλοκαίρι, ο σκύλος σας μπορεί να τραυματιστεί από κάποια μικρή πέτρα που θα πετάξει το λάστιχο του μπροστινού αυτοκινήτου ή να τσιμπηθεί από κάποιο έντομο.

  • Ποτέ μην αφήνεται το παράθυρο τελείως ανοιχτό. Υπάρχει περίπτωση ο σκύλος σας να δει κάποιο άλλο ζώο και να πηδήξει έξω.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Σκύλος στο αυτοκίνητο – Οδήγηση, κίνδυνοι και ασφάλεια !

Ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου μπορεί να οδηγήσει σε θανατηφόρα αποτελέσματα με την απόσπαση προσοχής του οδηγού όταν βρίσκεται κοντά στο τιμόνι του αυτοκινήτου….