Τα καλύτερα gadgets για τους ιδιοκτήτες σκύλων 

Η τεχνολογία έχει κάνει τη ζωή ευκολότερη για όλους σε πολλά πράγματα αλλά μπορεί να μην έχετε σκεφτεί πώς θα μπορούσε να σας βοηθήσει στη φροντίδα του κατοικίδιου ζώου σας. Παρακολουθείστε, φροντίστε εξ αποστάσεως, απασχολείστε το σκύλο σας και παρέχετε επιπλέον ευκολίες με μοναδικά gadgets που μπορούν να κάνουν τη ζωή ευκολότερη για εσάς και το σκύλο σας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δημοσιεύουμε αυτή τη λίστα με τα 5 καλύτερα gadgets για τους ιδιοκτήτες σκύλων:

Furbo

Ενώ πολλοί ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζώων επιθυμούν να μπορούν να παίρνουν τα σκυλιά τους μαζί τους παντού αυτό δεν είναι πάντα εφικτό. Το Furbo σας δίνει τη δυνατότητα να βλέπετε το σκυλί σας, να του μιλάτε, να το ακούτε, ακόμα και να του δίνετε λιχουδιές και όλα αυτά μέσω εφαρμογής στο κινητό σας. Αυτό σημαίνει επίσης ότι μπορείτε να παρακολουθείτε τον σκύλο σας όταν είστε στη δουλειά ή όταν έχετε κολλήσει στη κίνηση.

Το Furbo είναι μια έξυπνη κάμερα HD με πολλές δυνατότητες ενώ συνδέεστε μέσω Wi-Fi . Μόλις συνδεθείτε το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να κατεβάσετε την εφαρμογή στο κινητό σας. Ενώ είναι σχετικά ακριβό το να φροντίζετε το σκυλί σας όταν είστε στη δουλειά σας πιθανόν να αξίζει τον κόπο.

Δείτε στο Amazon

Whistle

Πολλοί ιδιοκτήτες εμπιστεύονται τον σκύλο τους ότι δεν θα φύγει μακριά τους, μερικές φορές όμως συμβαίνουν και απρόοπτα. Ο σκύλος σας ξέφυγε από τα χέρια γιατί είδε ένα άλλο ζώο ή πήδηξε από το φράχτη και βγήκε έξω. Το μικροτσίπ μπορεί να διασφαλίσει κάπως ότι μπορεί να ξαναβρείτε τον σκύλο σας, το Whistle dog GPS tracker όμως προσθέτει ακόμα ένα επίπεδο ασφάλειας.

Μπορείτε να προγραμματίσετε τις ειδοποιήσεις για να ενημερώνεστε για οποιαδήποτε στιγμή ξέφυγε από τη καθορισμένη ζώνη στο σπίτι σας ο σκύλος σας και για να παρακολουθείτε τι κάνει. Είναι αδιάβροχο και ανθεκτικό για να συνοδεύει τον τετράποδο φίλο σας όπου πηγαίνει. Το Whistle dog GPS συνδέεται στο κολάρο του σκύλου σας και χρησιμοποιεί GPS για να μπορεί να βρίσκει πάντα τον σκύλο σας όταν εσείς είστε μακριά του.

Δείτε στο Amazon

Nest Camera

Μερικά σκυλιά δεν τα πάνε καλά όταν μένουν μόνα τους ή συνηθίζουν να δημιουργούν προβλήματα όταν δεν είναι κανένας στο σπίτι μαζί τους. Αν απαιτείται να παρακολουθείτε το κουτάβι σας όταν είστε στη δουλειά σας τότε η Nest Camera μπορεί να είναι η καλύτερη λύση για εσάς. Με τη Nest Camera μπορείτε να γνωρίζετε πότε βγήκε ο σκύλος σας από το crate του ή εάν προσπαθεί να “φάει” ότι βρει.

Με συνεχή αναμετάδοση και καταγραφή μπορείτε να βλέπετε να πάντα ή να ελέγχετε ότι δεν έχετε δει. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα αναρωτηθείτε πως την έκανε ο σκύλος και κατέστρεψε και πάλι το σαλόνι σας. Με πολλαπλές κάμερες σε όλο το σπίτι μπορείτε να παρακολουθείτε τα πάντα ακόμα και εάν λείπετε από τη χώρα.

Δείτε στο Amazon

Power Pet Automatic Pet Door

Αυτή η αυτόματη πόρτα κατοικίδιων ζώων είναι πραγματικά πρακτική. Σε αντίθεση με τις παραδοσιακές  πόρτες κατοικίδιων ζώων αυτή η αυτόματη πόρτα αντιδρά στον αισθητήρα που υπάρχει στο κολάρο του σκύλου σας.  Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να αποφύγετε άλλους “απρόσκλητους” επισκέπτες στο σπίτι σας.

Η Αυτόματη Πόρτα Κατοικίδιων μπορεί να ανιχνεύσει πότε ο σκύλος σας θέλει να μπει μέσα (με σύστημα κατευθυντικής ανίχνευσης) και πότε απλά περνάει από δίπλα. Όταν ο σκύλος επιστρέψει στο σπίτι η πόρτα κλειδώνει και παραμένει ερμητικά κλειστή αποτρέπωντας άλλες απρόβλεπτες “επισκέψεις”.

Δείτε στο Amazon

The Canine Shower Stall

Αυτή η καμπίνα ντους για σκύλους έχει 16 ακροφύσια που εκτοξεύουν νερό και ένα ντους για πλύσιμο και ξέπλυμα του σκύλου σας σε κλειστό χώρο. Τα ακροφύσια εκτοξεύουν νερό με πίεση που διαπερνά ακόμα και το πιο πυκνό και μαλλιαρό τρίχωμα για να το καθαρίσει και να απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα του δέρματος. Ένα ντους χειρός με ρυθμιζόμενη ροή σας επιτρέπει να πλένεται και να ξεπλένεται εύκολα τα πόδια και τις κάτω περιοχές. Δύο ενσωματωμένα λουριά συγκρατούν απαλά τα κατοικίδια και η  διπλή πόρτα κλειδώματος περιορίζει τα σκυλιά στο χώρο.

H ντουζιέρα έχει ύψος περίπου 80 εκατοστά , ψηλούς τοίχους και διαφανές πλαστική οροφή για να μένει το νερό στη ντουζιέρα (και όχι πάνω σας) έχοντας πρόσβαση στο σκύλο. Το σπα συνδέεται με έναν πείρο ή βρύση χρησιμοποιώντας παρεχόμενους προσαρμογείς και ένα λάστιχο ή ένα πλεγμένο μεταλλικό σωλήνα 1/2. Ένας εύκαμπτος σωλήνας 60 εκατοστά συνδέεται για την αποχέτευση της ντουζιέρας. Η καμπίνα έχει δύο ρόδες που κλειδώνουν. Το άνετο εσωτερικό φιλοξενεί σκυλιά μέχρι 90 κιλά  και ένα εσωτερικό αφαιρούμενο ράφι χρησιμοποιείται για τα μικρά σκυλάκια.

Πηγές: androidcentral.com | hongkiat.com | hammacher.com

Δείτε ακόμα: