Ρόδος: Η τουρίστρια Άννα από την Ολλανδία έσωσε αδεσποτάκια! [Video+Photo]

Διαβάστε περισσότερα για:Ρόδος,αδέσποτα


 Η νεαρή Άννα πήγε με την παρέα της στην παραλία της Καλάθου για να απολαύσει τον ήλιο και τη θάλασσα – Τα όσα έζησε έμελλε να αλλάξουν τη ζωή της…

Το ανθρώπινό τους πρόσωπο συνεχίζουν να δείχνουν δεκάδες από τους τουρίστες που έρχονται στο νησί για διακοπές και επιστρέφουν έχοντας “υιοθετήσει” ένα ή και περισσότερα αδέσποτα που βρίσκονται στους δρόμους και τις παραλίες.

Χαρακτηριστική περίπτωση επισκέπτη του νησιού, η οικογένεια του οποίου απέκτησε δύο νέα μέλη. Eίναι η Άννα, η οποία αγάπησε δύο κουτάβια που περιφέρονταν στην παραλία της Καλάθου και δεν μπορούσε να φύγει χωρίς αυτά.

Σύμφωνα με τα όσα γράφει σε σελίδα της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τα σκυλιά βρίσκονταν στην παραλία της Καλάθου και καθημερινά έπαιζαν δίπλα σε εκείνη και την παρέα της.

Όταν ήρθε η ώρα για την κοπέλα να φύγει, η ίδια άρχισε να κλαίει και συνειδητοποίησε ότι είχε δεθεί μαζί τους. Το ίδιο μάλλον συνέβη και με τα κουτάβια, τα οποία τους ακολουθούσαν. Έτσι, όπως αναφέρει η ίδια, ένας γερμανικός οργανισμός που βρίσκεται στο νησί, τη συμβούλεψε να τα πάρει μαζί της και το έκανε! Τα πανέμορφα σκυλιά, απο χθες βρίσκονται στην Ολλανδία έχοντας αποκτήσει καινούργια οικογένεια!

Via: rodiaki.gr