Αλέν Ντελόν. Ακαταμάχητος και φιλόζωος σωτήρας για αδέσποτες ψυχές [Video]

Ο ακαταμάχητος Γάλλος ηθοποιός  Αλέν Ντελόν είναι πασίγνωστος.

alen-ntelon-akatamachitos-ke-filozoos-sotiras-gia-adespotes-psiches-4Στα νιάτα του  φορούσε συνεχώς στρατιωτικά σακάκια για να ζεσταίνει καλύτερα τα κουτάβια που συναντούσε στον δρόμο του.

Η αγάπη του ηθοποιού για τα σκυλιά πηγάζει από την παιδική του ηλικία, όταν είχε το το Ντόμπερμαν με το όνομα “Γκάλα”.

“Μια φορά άρχιζα να του φωνάζω και το χτύπησα. Το σκυλί δεν έκανε τίποτα απλά καθόταν και με κοιτούσε. Εκείνη την στιγμή είδα πως έκλαιγε. Αυτή η εμπειρία μου ήταν ένα πραγματικά καλό μάθημα και από τότε όλα μου τα σκυλιά είναι πάντα χαρούμενα και χαμογελαστά.”alen-ntelon-akatamachitos-ke-filozoos-sotiras-gia-adespotes-psiches-3

Σήμερα, ο Γάλλος ηθοποιός είναι 80 ετών και συντηρεί πέντε καταφύγια για αδέσποτα σκυλιά και γάτες. “Στο σπίτι μου ζουν πολλά σκυλιά, επίσης δημιούργησα μόνος μου μια ειδική ράτσα. Τα σκυλιά μου θυμίζουν άρρωστα παιδιά, που η ζωή τα αφήνει να ζήσουν μόλις 10-14 χρόνια”.

Alain Delon with his dogs ** NB 157116 **

Ο Ντελόν εδώ και πολλά χρόνια ζει στην Ελβετία και εκεί ασχολείται με τα σκυλιά. Ο ηθοποιός αγωνίζεται ώστε το κάθε σκυλί να έχει τον δικό του δικηγόρο.

Σύμφωνα με τον ηθοποιό, τα ζώα έχουν και αυτά το δικαίωμα στην προστασία.

Ο Αλέν Ντελόν είναι μέλος πολλών οργανώσεων προστασίας ζώων. Υπό την προστασία του έχει 8 σκυλιά. Έχει επίσης ένα μικρό νεκροταφείο με όλα του τα 45 προηγούμενα σκυλιά. Δίπλα στο νεκροταφείο έχει χτίσει ένα μικρό παρεκκλήσι. Μετά από πολλές προσπάθειες πήρε την άδεια από το κράτος να θαφτεί σε εκείνο το σημείο μαζί με τα σκυλιά του.

Σύμφωνα με τον ηθοποιό αυτή είναι η απόλυτη πολυτέλεια. Ο ίδιος μαζί με την Μπριζίτ Μπαρντό, η οποία είναι γνωστή για την φιλοζωική της δράση, είναι πάντα έτοιμοι  να βοηθήσουν και να υπερασπιστούν τα τα ζώα.

“Τα σκυλιά μου μ ‘αγαπούν, δεν ξέρουν ποιος είμαι, τι κάνω. Αυτή είναι η άνευ όρων αγάπη, η αγάπη χωρίς σκέψη. Η πλήρης και αληθινή αγάπη!!

Πηγή:Facebook