Αναστάτωση για παράξενες ίνες σε τροφές σκύλων Pedigree – Τρίχες από γουρούνια,λέει η εταιρία.

Μια γυναίκα από το Οχάιο των ΗΠΑ ανέφερε ότι βρήκε σύρματα μέσα στις τροφές των σκύλων της.

Η Krystle Fayek επικοινώνησε με το κανάλι newsnet5.com αφού βρήκε 17 τεμάχια με ίνες όπως φαίνεται στη παρακάτω φωτογραφία.

Η Krystle αγαπά τα English Mastiffs της σαν παιδιά της και για αυτό πόσταρε στο Facebook αυτά που βρήκε στις τροφές Pedigree.

My dog has been feeling sick and not eating and couldn’t find anything wrong until this morning making his breakfast I…

Posted by Missie Carter on Saturday, August 15, 2015

“‘Μόλις είδα αυτά τα σύρματα να εξέχουν από την τροφή των σκύλων μου με έπιασε το στομάχι μου”,είπε η Krystle.

Όταν έλεγξε το σακί με τη σκυλοτροφή διαπίστωσε ότι αυτές οι ίνες βρισκόντουσαν στην τροφή που είχε ήδη ταίσει τα σκυλιά της.

Αφού πήγε τις σκυλοτροφές για εξέταση στο μικροσκόπιο του Νοσοκομείου Ζώων και Πτηνών ο γιατρός Martti Putkoneon δήλωσε, “Αυτό που είδα μοιάζει με κάποιο είδος τρίχας”,”αλλά δεν είμαι και σίγουρος”,πρόσθεσε.

Η Krystle ανέφερε ότι ανέκαθεν τάιζε τα σκυλιά της με Pedigree,αλλά όταν πρίν από 3 μήνες άλλαξε τη τροφή σε γέυση κοτόπουλο παρατήρησε ότι τα σκυλιά της δεν έτρωγαν όπως πρίν και δεν είχαν ενέργεια.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Η σελίδα της Pedigree στο Facebook έχει πολλές δημοσιεύσεις από καταναλωτές με παρόμοια περιστατικά,φωτογραφίες και παράπονα. Μια γυναίκα δημοσίευσε ότι ο σκύλος της αρρώστησε και μετά από έλεγχο στη σκυλοτροφή βρήκε παρόμοιο “αντικείμενο” σαν αυτό.

Παρότι τα παράπονα εξαπλώνονται στο Facebook η εταιρεία ανακοίνωσε ότι δεν είναι επιβλαβής για τα σκυλιά.

Η Kaycie Williams, Ανώτερη Διευθύντρια Εταιρικής Επικοινωνίας της Mars Petcare  των ΗΠΑ, παραχώρησε την ακόλουθη δήλωση στο newsnet5.com:

” Έχουμε επιθεωρήσει δείγματα του προϊόντος και έχει επιβεβαιωθεί ότι αυτά που βλέπουν οι καταναλωτές στις κροκέτες είναι φυσικές ίνες. Επειδή η Pedigree κατασκευάζεται χρησιμοποιώντας κρέας και οστεάλευρα είναι πιθανόν να υπάρχουν στις κροκέτες φυσικές ίνες, όπως τρίχες γουρουνιών. Δεν υπάρχει απολύτως καμία ανησυχία για τη ποιότητα και την ασφάλεια από τις φυσικές ίνες. Είναι απολύτως ασφαλές να καταναλωθούν από τα σκυλιά. Μπορούμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι τα προϊόντα Pedigree είναι ασφαλή και θρεπτικά. Η ποιότητα και η ασφάλεια των τροφίμων μας είναι η πρώτη μας προτεραιότητα καθώς διεξάγουμε πάνω από 600 ελέγχους ποιότητας καθημερινά στις εγκαταστάσεις μας, συμπεριλαμβανομένης και της ανίχνευσης μετάλλων. Επειδή λαμβάνουμε υπόψην μας σοβαρά κάθε ανησυχία των καταναλωτών μας τους ενθαρρύνουμε να επικοινωνήσουν μαζί μας στο 1-800-525-5273″(για την Αμερική)

Πηγή:wxyz.com|Facebook|

Δείτε ακόμα:

 

Αποτελέσματα Ανεξάρτητων Εξετάσεων Για Τις Τροφές Σκύλων Purina Beneful

Έρευνα Σε 2,200 Σκυλοτροφές : 119 Μόνο Οι Ικανοποιητικές

 έρευναΜετά από ανακλήσεις και μηνύσεις στην Αμερική εναντίον Purina και Blue Buffalo που κάνουν πρωτοσέλιδα,το…

 

Οι 13 Καλύτερες (Και Χειρότερες) Τροφές Για Σκύλους [VIDEO]

 

Φρούτα Κατάλληλα Για Σκύλους

 

 

Bone Broth (Ζωμός Οστών) Οφέλη Για Το Σκύλο [Video]

 

Σκόρδο: Καλό Η Κακό Για Το Σκύλο Σου;

ΣκόρδοΤο σκόρδο (Allium sativum) εδώ και χιλιάδες χρόνια είναι γνωστό για τις ιατρικές του ιδιότητες.Κινέζικα ιατρικά χειρόγραφα περιγράφουν τα οφέλη του 5.000 χρόνια πρίν. Σήμερα, το σκόρδο…