Τι κάνει ο σκύλος μόνος του στο σπίτι; Την απορία λύνει το PetBot [Video]

Τώρα τα κατοικίδιά μας μπορούν να τραβήξουν selfie και να μας τη στείλουν κιόλας.

Μια συσκευή βάζει τέλος στην απορία του τι κάνει όσο είναι μόνο του στο σπίτι.

 Όσοι έχουν κατοικίδιο, σίγουρα έχουν έρθει αντιμέτωποι με την απορία -ενίοτε και “ενοχή”- “Άραγε τι να κάνει ο σκύλος μου τώρα που λείπω;”.

Φανταστείτε λοιπόν, να υπήρχε ένας τρόπος, όταν βρίσκεστε εκτός σπιτιού να μπορούσατε όχι απλά να δείτε τι κάνει το αγαπημένο σας κατοικίδιο στην απουσία σας αλλά να έχετε και διάδραση μαζί του- και μάλιστα με δική του πρωτοβουλία. Γιατί το Petbot πηγαίνει την επικοινωνία ανθρώπου- σκύλου ένα βήμα παραπέρα, αφού δίνει τη δυνατότητα στα μικρά τετράποδα να βγάζουν selfie και να τη στέλνουν στον ιδιοκτήτη τους!Τώρα τα κατοικίδιά μας μπορούν να τραβήξουν selfie και να μας τη στείλουν κιόλας

Έχοντας μελετήσει την ψυχολογία των ζώων, κατασκευαστές δημιούργησαν αυτήν τη χαριτωμένη συσκευή, που διαθέτει ενσωματωμένη κάμερα και βοηθά τους ιδιοκτήτες να έρθουν σε επαφή με τα ζωάκια τους όποτε το επιθυμούν εκείνοι, ή όποτε θελήσουν αυτά.   Τώρα τα κατοικίδιά μας μπορούν να τραβήξουν selfie και να μας τη στείλουν κιόλας

Η συσκευή Petbot τοποθετείται οπουδήποτε στο σπίτι και αναγνωρίζει αυτόματα το σκύλο, μέσω μιας κάμερας στο μπροστινό τμήμα της. Όταν, λοιπόν, το ζώο σταθεί μπροστά, η κάμερα ενεργοποιείται και τραβά selfies ή μικρά βίντεο (10 δευτερολέπτων), τα οποία αποστέλλονται αυτόματα στο smartphone ή το tablet του ιδιοκτήτη τους.

Και το καλύτερο από όλα, είναι πως κάθε φορά που γίνεται αυτό, το ζωάκι γεύεται ως ανταμοιβή μία μικρή λιχουδιά, μέσω της ειδικής οπής στο κάτω μέρος του PetBot.


Πηγή:lifo.gr

Δείτε ακόμα

ICPoοch: Βλέπεις,Μιλάς Και Δίνεις Λιχουδιές Στο Σκύλο Σου Μέσω Internet.[VIDEO]

iCPooch3iCPooch Wifi Treat Dispenser,ονομάζεται η συσκευή που ξεκίνησε από τη πρωτοποριακή ιδέα νεαρής κοπέλας που εκμεταλλεύεται τη τεχνολογία για να πετύχει μια πιό διαδραστική επικοινωνία ανθρώπου και σκύλου στη περίπτωση που ο πρώτος απουσιάζει από τη παρέα. 

Ακολουθήστε μας:

@AllaboutDog στο Twitter|Facebook|Google|Pinterest|Instagram|LinkedIn|YouTube