Αλεξανδρούπολη: Ο Daniel περπάτησε ξανά!! [Video]

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΙΝΗΣΙΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!DANIEL απο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΜΕ ΓΕΙΑ ΣΟΥ!!!!!!!! έγραψε στο Facebook και χαμός από θετικά σχόλια και συγχαρητήρια στο Βασίλη για το βίντεο του χαρούμενου πλέον Daniel που περπάτησε ξανά.

Αλεξανδρούπολη Ο Daniel περπάτησε ξανά!! [Video]“Με το που είδα το video,ξύπνησα τους γείτονες από τη χαρά μου”, είπε ο Βασίλης στο allaboutdog.gr .“Ναιιιι ρεε μαλ..α,,ναι έτσι πες είπα,,αφού αυτό κάνω,αυτό φωνάζω όσο πιο δυνατά μπορώ κάθε φορά που βλέπω ένα ανήμπορο πλάσμα να περπατά και να χαίρεται ξανά τη ζωή.” Αλεξανδρούπολη

Ο Daniel ξέφυγε από το λουρί του την ώρα που το έβγαζε βόλτα η κηδεμόνας του και χτυπήθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο.Οι γιατροί είπαν ότι μόνο από θαύμα θα περπατούσε ξανά,είπε η κηδεμόνας του.

Δεν μπορούσε να κουνήσει σχεδόν καθόλου τα πίσω του πόδια γιατί έπαθαν επιπλέον βλάβη από το σύρσιμο.

Σήμερα μετά από δύο χρόνια ακινησίας ο Daniel κούνησε και πάλι τα πόδια του ,είναι χαρούμενος πλέον και το δείχνει στη βόλτα του με το αμαξίδιο που του έφτιαξε ο Βασίλης.

“O Daniel δέχτηκε το νέο του αμαξίδιο λές και το περίμενε , με φρίκαρε γιατί σχεδόν αμέσως το’νιωσε δικό του!!” ,είπε ο Βασίλης Τσίγγουρας , ο Έλληνας υδραυλικός που συνεχίζει να προσφέρει με τις ιδιοκατασκευές του τη δυνατότητα να απολαμβάνουν τις απλές χαρές της ζωής ανήμπορα πλάσματα σε κάθε μεριά της Ελλάδας.

[embedyt]http://www.youtube.com/watch?v=5CVSQr6XoBU[/embedyt]

Δείτε ακόμα:

Απογειώνεται Ο Έλληνας Υδραυλικός Που Κάνει Ανάπηρα Σκυλάκια Να Περπατήσουν Ξανά [Video]Απογειώνεται ο Έλληνας υδραυλικός που κάνει ανάπηρα σκυλάκια να περπατήσουν ξανά !

Τον Βασίλη Τζιγκούρα τον γνωρίσαμε στο Boxers Athens Club , μια ομάδα στο Facebook. Την ημέρα του περίφημου δημοψηφίσματος, του ΝΑΙ ή ΟΧΙ, ο Βασίλης έλεγε ΝΑΙ…

 

Ακολουθήστε μας:

@AllaboutDog στο Twitter|Facebook|Google|Pinterest|Instagram|LinkedIn|YouTube