Στην ” ‘Ωρα του Πολίτη”μπορείτε να καταγγέλετε περιστατικά κακοποίησης -παραμέλησης ζώου κατευθείαν στον Διοικητή

Η ” Ώρα του Πολίτη” θα εφαρμόζεται πλέον σε εβδομαδιαία βάση και συγκεκριμένα, κάθε Δευτέρα, κατά τις ώρες 18.00-20.00, σε όλα τα αστυνομικά τμήματα της χώρας.

Κατά τις συγκεκριμένες ώρες, οι διοικητές των αστυνομικών τμημάτων ή οι νόμιμοι αναπληρωτές τους, θα δέχονται τους πολίτες, φορείς και κοινωνικούς εταίρους της περιοχής ευθύνης τους, ύστερα από σχετική τηλεφωνική επικοινωνία για τον προγραμματισμό της συνάντησης, προκειμένου να συζητούνται απόψεις, να υποβάλλονται αιτήματα, παράπονα και να εκθέτονται προβληματισμοί και προτάσεις για θέματα που συνδέονται με τη δράση και το έργο της Αστυνομίας.

Εάν έχετε διαθέσιμο χρόνο τις συγκεκριμένες “Ώρες του Πολίτη” μπορείτε να καταγγέλετε και να συζητάτε από κοντά για θέματα κακοποίησης/παραμέλησης ζώων με τον Διοικητή του αστυνομικού τμήματος της περιοχής σας,ενώ χρήσιμο θα είναι να έχετε μαζί σας αποδεικτικά στοιχεία όπως φωτογραφίες,βίντεο κτλ.

Υπενθυμίζεται ότι σε πρώτη φάση το πρόγραμμα εφαρμόστηκε πιλοτικά (από 20 Απριλίου έως 20 Ιουνίου 2015) σε (14) Αστυνομικά Τμήματα σε Αττική, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Χαλκίδα, Ρόδο, Ηράκλειο, Γιάννενα και Λάρισα,χωρίς να έχουν ανακοινωθεί ακόμα τα αποτελέσματα.

Τηλέφωνα Γραμματειών Αστυνομικών Τμημάτων όλης της χώρας, όπου οι πολίτες, οι φορείς και οι κοινωνικοί εταίροι μπορούν να επικοινωνούν, προκειμένου να ενημερώνονται για τον προγραμματισμό των συναντήσεων με τους Διοικητές, υπάρχουν σε ειδικό banner στην αρχική σελίδα της Ελληνικής Αστυνομίας www.hellenicpolice.gr.

Πηγή:kathimerini.gr

Δείτε ακόμα:

Αν αντιληφθώ ότι κάποιο ζώο κακοποιείται από τους ιδιοκτήτες του, που μπορώ να το καταγγείλω;

Αν αντιληφθώ ότι κάποιο ζώο κακοποιείται από τους ιδιοκτήτες του, που μπορώ να το καταγγείλω; (2)Ανάρτηση στο twitter της Ελληνικής Αστυνομίας “Αν αντιληφθώ ότι κάποιο ζώο κακοποιείται από τους ιδιοκτήτες του, που μπορώ να το καταγγείλω; ” #Απαντάμε στο http://t.co/AOGYXlvmj1 Διαβάστε περισσότερα…

 

Αστυνομικός Πρότυπο Στη Πρέβεζα  

Αστυνομικός πρότυπο στη Πρέβεζα 2 (2)Ένας ακόμα αστυνομικός που ξεχώρισε με την πράξη του – Η ευαισθησία κάτω από την στολή Πάνω απ όλα άνθρωπος. Ο λόγος για τον αστυνομικό της…Διαβάστε περισσότερα

 

 

Ακολουθήστε μας:

@AllaboutDog στο Twitter|Facebook|Google|Pinterest|Instagram|LinkedIn|YouTube