Λαύριο:Καταγγελία σε άντρα που πυροβόλησε αδέσποτο γιατί δεν τον άφηνε να κοιμηθεί

Καταγγελία εις βάρος ενός άνδρα που νωρίς το πρωί του περασμένου Σαββάτου πυροβόλησε το αδέσποτο σκυλί με αεροβόλο όπλο κατέθεσε η Βασιλική Σμιγάδη στο Α.Τ. Λαύριου.

Η κα Σμιγάδη είπε ότι αναζητούσε το ζώο, το οποίο βλέπετε στη φωτογραφία, στην οδό Συρίγου για να το βάλει στην αυλή της ώστε να το προστατέψει από τα βαρελότα και τους κρότους.

Όμως λίγα μέτρα πιο κάτω από το σπίτι της είδε έναν γείτονα της, ο οποίος εκείνη την ώρα έπλενε στον δρόμο ένα λεωφορείο του Κ.Τ.Ε.Λ., να πιάνει μπροστά της τον σκύλο, να τον μεταφέρει λίγα μέτρα μακριά του ενώ από το μπαλκόνι του πρώτου ορόφου – πριν προλάβει εκείνη να αντιδράσει – βγήκε ο πεθερός του και πυροβόλησε το ζώο εν ψυχρώ.

Το ζώο μετά τον πυροβολισμό που δέχτηκε έφυγε ουρλιάζοντας – και ακόμη δεν έχει εντοπιστεί – ενώ ο δράστης είπε αρχικά ότι του έριξε άσφαιρα ενώ για να δικαιολογηθεί είπε ότι το πυροβόλησε γιατί δεν τον άφηνε να κοιμηθεί!

Η Αστυνομία έφτασε επί τόπου τρεις ώρες μετά το συμβάν καθώς όπως είπαν οι αστυνομικοί ένα περιπολικό εξυπηρετεί τις περιοχές της Αναβύσσου, της Κερατέας και του Λαύριου αλλά ο δράστης δεν συνελήφθη γιατί οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. είπαν ψευδώς στην κα Σμιγάδη ότι απαιτείται παρουσία εισαγγελέα από την Αθήνα.

Φυσικά αυτό δεν ισχύει καθώς ο εισαγγελέας μπορεί να δώσει προφορικά εντολή για την άρση του ασύλου της κατοικίας ώστε να συλληφθεί ο δράστης.

Για την υπόθεση θα σχηματιστεί δικογραφία καθώς όπως εξήγησε η κα Σμιγάδη υπάρχει και δεύτερος αυτόπτης μάρτυρας. Το ζώο είναι άφαντο από εκείνη την ημέρα και οι προσπάθειες εντοπισμού του ήταν άκαρπες. Αν το δείτε καλέστε στο τηλέφωνο: 6937810045.

 

Via