Έκλεισαν κινέζικα εστιατόρια που σέρβιραν σκύλους (Video)

Έξι κινέζικα εστιατόρια έκλεισαν στη Τιχουάνα μετά από φρικιαστική αποκάλυψη πελάτη που σέρβιραν κρέας σκύλου αντί για χοιρινό.

  • Πελάτης καταγγέλει ότι σκύλος σφαγιάστηκε στο εστιατόριο Lo Yen City.

  • Ισχυρίζεται ότι ο σκύλος τεμαχίστηκε για να σερβιριστεί σαν χοιρινό.

  • Η αστυνομία πραγματοποίησε έφοδο στο εστιατόριο και συνέλαβε πέντε άτομα, συμπεριλαμβανομένου του ιδιοκτήτη

  • Αξιωματικοί  ανακάλυψαν  ένα αποκεφαλισμένο κουτάβι σε ένα κάδο σκουπιδιών

Οι Αρχές έχουν κλείσει συνολικά έξι κινέζικα εστιατόρια στην περιοχή μετά από έφοδο της Αστυνομίας στο εστιατόριο Lo Yen City στη νότια Τιχουάνα μετά από τη καταγγελία του αηδιασμένου πελάτη.

Ο πελάτης – μάρτυρας κάλεσε την Αστυνομία και αναφέρει ότι το προσωπικό της κουζίνας σκότωσε το σκυλί  που προοριζόταν να σερβιριστεί ως χοιρινό σε πιάτο με μακαρόνια.

(ΠΡΟΣΟΧΗ παρακάτω βίντεο με βάναυσο περιεχόμενο)

Disgusted: A restaurant customer in Tijuana was left horrified after witnessing staff butchering a dog to be served up as a pork dish on the menu. Pictured is a dead dog police recovered at the establishment

Αξιωματικοί  ανακάλυψαν  ένα αποκεφαλισμένο κουτάβι σε ένα κάδο σκουπιδιών

The authorities have closed a total of six Chinese restaurants in the local area since local police raided the Lo Yen City restaurant (pictured) in southern Tijuana

Οι Αρχές έκλεισαν συνολικά έξι Κινέζικα εστιατόρια στη περιοχή μετά την έφοδο στο εστιατόριο Lo Yen City (φωτογραφία) στη Νότια Τιχουάνα

Αξιωματικοί διεξήγαγαν έφοδο στο εστιατόριο την Τετάρτη το πρωί και ανακάλυψαν κλουβιά σκύλων στην κουζίνα, ένα αποκεφαλισμό κουτάβι στα σκουπίδια και τον ίδιο τον ιδιοκτήτη στη διαδικασία τεμάχισης ενός σκύλου βάζοντας το σε μια κατσαρόλα.

Ο ιδιοκτήτης Yu Yu Chou είπε στους τοπικούς δημοσιογράφους:” Ναι, σκότωσα το σκυλί αλλά είναι για δικιά μου κατανάλωση, όχι για τους πελάτες μου.” 

Η Αστυνομία έλαβε κλήση από έναν πελάτη του εστιατορίου που  άκουσε τα ουρλιαχτά του σκύλου στη κουζίνα του εστιατορίου και αφού κρυφοκοίταξε διαπίστωσε με φρίκη  ότι  δύο τύποι μαγείρευαν το ζώο που μόλις θανατώθηκε.

Αξιωματούχοι περισυλλέγουν αποκεφαλισμένο σκύλο από το εστιατόριο

 In total five arrests were made at Mr Yu Yu Chou's restaurant, including three workers of Chinese nationality

Συνολικά πέντε συλλήψεις έγιναν στο εστιατόριο Yu Yu κ Chou μεταξύ των οποίων τρεις Κινέζοι εργαζόμενοι

Boast: The restaurant advertises the quality of its ‘home-style food’ but has had complaints from customers before about flies and cockroaches in their food

Το εστιατόριο διαφημίζει την ποιότητα του «σπιτικού φαγητού» του, αλλά έχουν υπάρξει παράπονα από πελάτες για μύγες και κατσαρίδες στο φαγητό τους

Rescued: Some dogs were found alive at the restaurant and were taken away by a local vet

Μερικά σκυλιά βρέθηκαν ζωντανά στο εστιατόριο και μεταφέρθηκαν σε τοπικό κτηνίατρο

Ο ιδιοκτήτης, με χειροπέδες στο πίσω μέρος ενός αστυνομικού οχήματος, δήλωσε: «Είχαμε καταγγελίες από πελάτες που έχουν βρει τρίχες, μύγες ή κατσαρίδες στο φαγητό τους, αλλά ποτέ τίποτα το σοβαρό.»

Το πρακτορείο ειδήσεων AFN έχει  βίντεο απόδειξη της υπόθεσης.

Δείγματα κρέατος ελήφθησαν επίσης από τα ψυγεία της κουζίνας, προκειμένου να προσδιοριστεί η προέλευση του κρέατος.

Μετά από αιτήματα των τοπικών αρχών να διερευνηθούν κουζίνες και  σε άλλα τοπικά εστιατόρια ανατολίτικου φαγητού, άλλα πέντε κινέζικα εστιατόρια στην περιοχή δεν ανοίγουν τις πόρτες τους στους πελάτες, την Τετάρτη, οδηγώντας πολλούς να αναρωτιούνται αν το μαγείρεμα του κρέατος σκύλου συμβαίνει καιρό τώρα στην Τιχουάνα.

 Ένας εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας του Μεξικού δήλωσε σε δημοσιογράφους μετά το περιστατικό ότι οι αρχές της πόλης  θα πρέπει να επιδιώξουν την καταδίκη του  Yu Yu Chou, και ότι «δεν μπορούν να παίζουν με την υγεία της Τιχουάνα».

Η διαβόητη συνοριακή πόλη μόλις τρία χιλιόμετρα από το κέντρο του Σαν Ντιέγκο έχει κακή φήμη για εκληματικές δραστηριότητες καρτέλ ναρκωτικών και ανθρώπων που διακινούνται κατά μήκος των συνόρων στις Ηνωμένες Πολιτείες.

 

Via Daily Mail &Read more: