Διόνυσος Αττικής : Πυροβόλησαν εξ’επαφής 2 σκυλιά στο κεφάλι

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ -Επείγουσα Καταγγελία:
ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΑΝ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΔΥΟ ΣΚΥΛΙΑ. ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΟΥΣ.

ΦΙΛΟΖΩΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ-αρ. Πρωτοδικείου 2343/2004, Διόνυσος 22/6/2015—ώρα 19:30
Καταγγελία προς όλο το πανελλήνιο

“Στις 22/6/2015 και ώρα 19:30 η Πρόεδρος του ΦΙΛΟΖΩΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ, συνοδευόμενη από μέλη ξεκίνησε το οδοιπορικό, όπως κάθε μέρα, προκειμένου να περιδιαβεί όλα τα σημεία της περιοχής Διονύσου Αττικής για να προσφέρει τροφή και νερό στα αδέσποτα ζώα (προστατευόμενα βάσει νόμου,από το Δήμο και το Φιλοζωικό Σύλλογο Διονύσου).
Στο σημείο διασταύρωσης Λεωφόρου Διονύσου και Βωμού Διονύσου σε τέσσερα μικρά αγροτεμάχια όπου ευγενικά προσφέρθηκαν προσωρινά από τους κατοίκους, διαμένουν τρία έως τέσσερα αδέσποτα σκυλιά για να προστατευθούν από τα τροχαία ατυχήματα της παρακείμενης Λεωφόρου.Η Πρόεδρος καταφθάνοντας στο πρώτο αγροτεμάχιο βρέθηκε μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα, να είναι νεκρά μπρος στο συρματόπλεγμα και εντός της περίφραξης από πυροβολισμό εξ επαφής δύο υπέροχα και πολύ αγαπημένα σκυλιά για το Σύλλογο: Ο Σίσυφος (μαύρο) και ο Σάλτας (ξανθός). Τα συγκεκριμένα σκυλιά ήταν ήσυχα, και έπασχαν από αφωνία.

Η προγραμματισμένη από κοινού με Δήμο και Σύλλογο συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 5/7/2015  στο Διόνυσο αναβλήθηκε λόγω δημοψηφίσματος

ΑΝΑΖΗΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΟΥΣ. ΜΗΝ ΤΟ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΕΤΣΙ. ΩΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΘΑ ΠΙΕΣΟΥΜΕ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΩΣ ΕΝΔΕΙΞΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ.