Αρχαία Ολυμπία: Δολοφονία σκύλων

Πρόσφατα είχαν κυκλοφορήσει δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι τη Δευτέρα του Πάσχα αδέσποτα σκυλιά επιτέθηκαν σε τουρίστες και ανυποψίαστους επισκέπτες στην Αρχαία Ολυμπία όπου έντρομοι κοντά στο αρχαίο στάδιο βλέποντας τα αδέσποτα σκυλιά να τους επιτίθονται, αρκετοί τρόμαξαν και το έβαλαν στα πόδια.

Μάλιστα, όπως αναφέρει η πηγή πληροφόρησης όταν ζήτησαν το λόγο στους φύλακες, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες δεν μπόρεσαν να βρουν το δίκιο τους για την ύπαρξη στο χώρο επικίνδυνων σκύλων.

Σήμερα τα νέα έρχονται , ακόμα πιο δυσάρεστα υπενθυμίζοντας ακόμα μια φορά ότι το μόνο που απέμεινε στα βάθη των αιώνων από το πολιτισμό μας είναι τα αγέρωχα αρχαία δημιουργήματα…

Το πρωί της Τετάρτης βρέθηκαν από κατοίκους της περιοχής δηλητηριασμένα τέσσερα αδέσποτα σκυλιά στους κεντρικούς δρόμους της πόλης.

Μόνο το ένα βρέθηκε ζωντανό σε πολύ άσχημη κατάσταση και γίνεται προσπάθεια να κρατηθεί στη ζωή.

Τα αδέσποτα το τελευταίο καιρό περιφερόντουσαν στους κεντρικούς δρόμους της πόλης αλλά και στον αρχαιολογικό χώρο και είχαν γίνει ιδιαίτερα επιθετικά.

Η δημοτική αρχή δεν είχε κάνει κάτι για αυτό ώστε να φροντίσει για την συγκέντρωσή τους και την περίθαλψή τους.

Ωστόσο η εικόνα δηλητηριασμένων ζώων προκαλεί δυσάρεστη εντύπωση εν μέσο τουριστικής περιόδου, αναφέρουν τα διαδικτυακά νέα από την..Αρχαία Ολυμπία..

1297234