Αστυνομικός πυροβόλησε σκύλο επειδή νόμιζε ότι θα του επιτεθεί [Σκληρό βίντεο]

Ένας αστυνομικός της Florida City, πυροβόλησε και σκότωσε τον σκύλο μιας οικογένειας, επειδή έτρεξε στην πόρτα την ώρα που διενεργούσε έλεγχο ρουτίνας στο σπίτι τους.

Το περιστατικό που έχει σοκάρει την τοπική κοινότητα όπως αναφέρει το WSVN-TV έλαβε χώρα την περασμένη Τρίτη.

Η Δούκισσα, όπως ήταν το όνομα του δίχρονου σκυλιού, πυροβολήθηκε στο κεφάλι τρεις φορές και σκοτώθηκε λίγα δευτερόλεπτα αφ’ ότου η αφεντικίνα του Gillian Palacios ανοίξει την πόρτα για να χαιρετήσει τον αστυνομικό.

Ο αστυνομικός πυροβόλησε την Δούκισσα η οποία ούτε γάβγισε ούτε έδειξε καμιά επιθετικότητα προς τον αστυνομικό, όπως φαίνεται κι από το βίντεο που κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας.

Σοκαρισμένες μητέρα και κόρη, είπαν για το συμβάν: “Πριν προλάβω καν να αντιδράσω ο αξιωματικός είχε βγάλει το όπλο του και την πυροβόλησε τρεις φορές στο κεφάλι. Έτρεξε προς τον αστυνομικό απλά από περιέργεια. Δεν γάβγισε ούτε γρύλισε, δεν υπήρχε κανένας λόγος να νομίζει ότι ήταν επιθετική”.

Ο αστυνομικός χτύπησε την πόρτα του σπιτιού, για να ενημερώσει την οικογένεια πως κάποιος είχε ξεχάσει ανοιχτό το αυτοκίνητό.

Ο αστυνομικός, που δήλωσε ότι έπραξε έτσι γιατί ο σκύλος τον κυνήγησε, έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα όσο η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη. “Πρέπει να διαχειριστούμε τις καταστάσεις σε κλάσματα του δευτερολέπτου, έτσι είναι η δουλειά του αστυνομικού”, είπε.
[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=LSxrW9xxmaw[/embedyt]

Via:huffingtonpost.gr Πηγή: abc13.com