Στο σκαμνί αλά Ελληνικά για κακοποίηση κουταβιού μέχρι θανάτου

Στο σκαμνί “αλά Ελληνικά” για κακοποίηση κουταβιού μέχρι θανάτου στη Θεσσαλονίκη [Video]

Αναστάτωση έχει προκαλέσει στο διαδικτυακό φιλοζωϊκό περιβάλλον η είδηση και τα δεδομένα που δημοσιοποιούνται για τον άντρα που κατηγορείται ότι κακοποίησε μέχρι θανάτου με λοστό το σκύλο του στη Θεσσαλονίκη, επειδή κατούρησε μέσα στο σπίτι.

“Χτυπάει ένα ζώο ανελέητα πάνω από μισή ώρα. Έχω φωνάξει την Αστυνομία και περιμένω..Ακούστε,, οι άνθρωποι εδώ πέρα είναι..” ,λέει η γυναικεία φωνή που σταματά τη φράση της ενώ καταγράφεται ο σπαρακτικός ήχος από τη κακοποίηση κουταβιού που ανέβηκε στο youtube.“Δεν ενδιαφέρεται κανείς..πάνω από μισή ώρα.Δεν το πιστεύω..ακούστε.”

“Το αστυνομικό τμήμα, παρά τις αγωνιώδεις εκκλήσεις των μαρτύρων, οι οποίοι επεσήμαναν συνεχώς το επείγον του θέματος, πήγε στο σημείο του συμβάντος 6 ολόκληρες ώρες μετά, γεγονός που μπορεί τα μέγιστα να συνέβαλε στον θάνατο του σκυλιού.

Αλγεινή επίσης εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι ο αστυνομικός που χειρίστηκε την υπόθεση, ακούγεται σε βίντεο να υπόσχεται στον δράστη, ότι θα προσπαθήσει να μην βεβαιωθεί το διοικητικό πρόστιμο των 30.000 ευρώ.

Παραθέτουμε μέρος του διαλόγου ανάμεσα στον αστυνομικό και τον δράστη για του λόγου το αληθές αλλά και όλο το σχετικό βίντεο το οποίο ευρέως κυκλοφορεί στο διαδίκτυο”, αναφέρει σχετική δημοσίευση – παρέμβαση της Πανελλήνιας Φιλοζωϊκής και Περιβαλοντικής  Ομοσπονδίας προς τον Αναπληρωτή Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Νικόλαο Τόσκα και τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ κ. Κωνσταντίνο Τσουβάλα με θέμα τον Θανάσιμο, άγριο και βάρβαρο ξυλοδαρμό ενός κουταβιού ηλικίας 3 μηνών.

Δράστης:να δείξετε ένα λίγο πιο …light πρόσωπό …για μένα, και εγώ είμαι σκύλος σας, δηλαδή..να δείξετε ότι άλλαξα ρε παιδί μου

Αστυνομικός:το μόνο που μπορούμε να κάνουμε ειναι με …την δίκια μου συμμετοχή και της μάρτυρος να σβηστεί τουλάχιστον το πρόστιμο, τα 30 χιλιάρικα. Αυτό, μόνο αυτό και νομίζω και πάλι θα βγουν πολλά άτομα που θα πουν «όχι γιατί το κανε»

Η ώρα της σύλληψης

Συγκλονιστικές στιγμές κατέγραψε και ανέβασε στο Facebook ο “Ενεργός Εθελοντής Κακοποιήσεων”

Δυστυχώς παρά τις προσπάθειες φιλόζωων συνανθρώπων μας ο άτυχος μικρός  τετράποδος πιστός φίλος του ανθρώπου ξεψύχησε.

Η υπόθεση σχολιάζεται και αναμεταδίδεται στο διαδίκτυο στα Ελληνικά , στα Αγγλικά και στα Γερμανικά με απίστευτα γοργούς ρυθμούς ενώ H ΠΦΠΟ προσκαλεί σε Πανελλήνιο ανοιχτό κάλεσμα –” ΌΛΟΙ στην δίκη του στυγερού δολοφόνου.Στις 29 Μαρτίου, στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, στις 12:00.Ανεξάρτητα του αν η δίκη θα αναβληθεί ή όχι, θα πρέπει να συγκεντρωθεί αρκετός κόσμος.