Άργος: Της σκότωσε το σκυλί σουβλίζοντας το μ’ ένα σίδερο

Το σκυλί της Γαρυφαλλιάς Κουτρουφίνη σκότωσε το βράδυ της περασμένης Τετάρτης 1η Ιουλίου ο γείτονας της σουβλίζοντας το  στην κυριολεξία μ΄ ένα σίδερο στην περιοχή της Χαλέπας του Άργους.

Ο δράστης είχε και στο παρελθόν χτυπήσει το ζώο κατά τον ίδιο τρόπο με ένα ξύλο αλλά εκείνο το βράδυ μόλις η σκυλίτσα πήγε κοντά στην περίφραξη, που χωρίζει τα δύο σπίτια, εκείνος την κάρφωσε δύο φορές με ένα σίδερο όπως επισημαίνει η ιδιοκτήτρια του ζώου.

Η κα Κουτρουφίνη – που μίλησε στο www.zoosos.gr –  εξήγησε ότι είδε την σκυλίτσα της να την πλησιάζει εξαντλημένη από την αιμορραγία. Εκείνη αμέσως μόλις κατάλαβε τι είχε συμβεί φώναξε τον γείτονας της και τον ρώτησε γιατί το έκανε αυτό. Εκείνος αρνήθηκε ότι χτύπησε το ζώο με σίδερο και είπε ότι ότι τα σκυλιά του επιτέθηκαν στο δικό της ζώο καθώς υπήρχε τρύπα στην περίφραξη.

Σύμφωνα με την κα Κουτρουφίνη τρύπα στην περίφραξη, που χωρίζει τα δύο κτήματα, δεν υπήρχε και έχει τραβήξει και φωτογραφίες που δείχνουν το σημείο όπου ο γείτονας της όπως καταγγέλλει χτύπησε το ζώο.

Σύμφωνα με την γνωμάτευση του κτηνιάτρου Γιάννη Κατσαμπή το σκυλί φέρει δύο τρύπες κάτω από τον λαιμό του και αυτό δεν προέρχεται από δάγκωμα άλλου ζώου. Η σκυλίτσα (Αμερικανικό Μπουλντόγκ) λίγες ώρες μετά την επίθεση που δέχτηκε πέθανε εξαιτίας της ακατάσχετης αιμορραγίας.

Η κα Κουτρουφίνη αύριο θα καταθέσει καταγγελία στο Α.Τ. Άργους εις βάρος του Α.Μ. ο οποίος είναι γνωστός στις αρχές καθώς είναι διαταραγμένος και προκαλεί διαρκώς προβλήματα.

Πηγή: zoosos.gr