Σκύλος έφαγε κάνναβη. Σχόλιο ή καταγγελία στο κηδεμόνα του [Video] 

Ένα βίντεο που κυκλοφορεί στο youtube έγινε αφορμή για δημοσιεύματα σε εφημερίδες και μέσα του εξωτερικού με σκύλο που κατανάλωσε σνάκ μαριχουάνας.

Ένα Σιβηριανό Χάσκευ (Siberian Huskey)  Ο Λόκι, πασχίζει να μείνει όρθιος, η γλώσσα του κρέμεται έξω απ’ το στόμα και ένας άνδρας στέκεται δίπλα προσπαθώντας να βοηθήσει.  

Η Daily Mail πιστεύει ότι το βίντεο γυρίστηκε στη Βόρεια Αμερική σημειώνοντας ότι οι δύο άντρες που βρίσκονται στο χώρο φαίνεται να συμπονούν για την κατάσταση του σκύλου ενώ δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι αυτοί έδωσαν τη κάνναβη στο σκύλο.

“Πρέπει να ξεράσει, μπορείς να κάνεις ένα σκυλί να ξεράσει?”, ρωτάει κάποιος πίσω από τη κάμερα.

Στη συνέχεια ο άντρας προσπαθεί να κρατήσει το σκυλί όρθιο αλλά είναι ξεκάθαρο πως ότι  κάνει δεν έχει κανένα αποτέλεσμα.

The dog is quite clearly under the influence of drugs, and has no control in standing

Το βίντεο δημοσιεύτηκε από τη TonyCostaMovies και αναφέρει: “Εγώ και ο συγκάτοικος μου είχαμε φίλους στο σπίτι και ενώ βλέπαμε τηλεόραση  παρατήρησα το Λόκι, το σκύλο του συγκάτοικου μου, να αρχίζει να φλιπάρει στη γωνιά του. Δεν μπορούσε να σταθεί όρθιος,”αυτός ο σκύλος χώνει τη μούρη του παντού”,μετά από έρευνα διαπιστώθηκε ότι o σκύλος έφαγε από μια τσάντα από τους φίλους μας μια συσκευασία με snack μαριχουάνας.

“Μετά από επικοινωνία με τον κτηνίατρό έπρεπε να περιμένουμε. Παρακολουθούσαμε το σκύλο για τις επόμενες 20 ώρες.Την επόμενη μέρα άρχισε να περπατάει και το βράδι επέστρεψε στους κανονικούς ρυθμούς του.Σήμερα άρχισε να χώνει  και πάλι τη μούρη του όπου βρεί,μάλλον δεν το πήρε το μάθημα του.”

Το Κέντρο Δηλητηριάσεως Ζώων (γραμμή βοήθειας που  δίνει συμβουλές στους κηδεμόνες ζώων για περιπτώσεις δηλητηριάσεων) αναφέρει αύξηση κατά 200%  στις κλήσεις που δέχεται για περιπτώσεις κατανάλωσης μαριχουάνα μετά τη χαλάρωση της νομοθεσίας στις ΗΠΑ για τη μαριχουάνα.

 Η ανησυχία αυξάνει  αφού  όλο και περισσότερα “περίεργα” κατοικίδια μπορεί να καταναλώσουν μαριχουάνα στο σπίτι και να αρρωστήσουν , αναφέρει το δημοσίευμα της Daily Mail που έχει έρθει σε επαφή με την RSPCA (Βρετανική Φιλανθρωπική οργάνωση για τα Ζώα) για σχετικό με το βίντεο σχόλιο της .

Πηγή :dailymail.co.uk

Διαβάστε σχετικά : Ιατρική Κάνναβη Τώρα Και Για Άρρωστα Κατοικίδια (Video)