Οι πιο συχνές ερωτήσεις για το σκύλο το 2016, σύμφωνα με την Google

Είσαι ένας σκύλος;  Έχετε ένα σκύλο ; Είναι 2016; Εάν η απάντηση σε οποιαδήποτε από αυτές τις ερωτήσεις είναι “ναι”, τότε υπάρχει μια σχετική λίστα για εσάς.Google

Η Google έχει δώσει στη δημοσιότητα τις 10 κορυφαίες ερωτήσεις που έκαναν οι άνθρωποι για το σκύλο στο 2016 και τα αποτελέσματα μπορεί να σας εκπλήξουν. Είστε έτοιμοι;  Ας ξεκινήσουμε.

1. Πόσο καιρό εγκυμονούν τα σκυλιά;

Τα σκυλιά εγκυμονούν για περίπου 63 ημέρες, ή λίγο παραπάνω από δυο μήνες.

2.Ο Γκούφυ ήταν σκύλος;

Ο Μίκυ είναι ποντίκι, ο Ντόναλντ είναι πάπια, ο Πλούτο είναι σκύλος. Αλλά τι είναι ο Γκούφυ; O Γκούφυ έκανε το ντεμπούτο του με τη Disney στα κινούμενα σχέδια το 1932 και στη πρώτη του εμφάνιση ονομαζόταν Dippy Dawg. Ένα έξυπνο “ορθογραφικό λάθος” στη πορεία και ο Goofy πλέον είναι σκύλος ή τουλάχιστον φαίνεται σαν ανθρωπόμορφος σκύλος. Παραδόξως, σε ένα σύντομο επεισόδειο με τίτλο “Ο Γκούφυ Γυμνάζεται”  ο Γκούφυ υπογράφει το όνομά του ως “James Boyd,” προφανώς ως αναφορά σε έναν animator που εργάστηκε για το επεισόδιο.

3. Γιατί με γλύφει ο σκύλος μου;

Πραγματικά για πολλούς και διάφορους λόγους: Θα μπορούσε για αισθητικούς λόγους  που σχετίζονται με τη μυρωδιά σας, αν είστε βρεγμένοι ή ιδρωμένοι ή απλά γιατί ο σκύλος σας θέλει να σας δείξει την αγάπη του.

Το πρώτο συνήθως είναι ο λόγος για ένα σκυλί που γλύφει τα πάντα, αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις όταν το γλύψιμο του είναι επίμονο σε ένα ορισμένο σημείο – ή αν η συμπεριφορά του συνδέεται με ένα άλλο ερέθισμα, όπως ας πούμε το κουδούνι της πόρτας , σημαίνει ότι ο σκύλος είναι ανήσυχος ή αγχωμένος.

 

 

 

 

 

 

 

 

4. Πώς μπορώ να μάθω τι ηλικία έχει ένας σκύλος;

Ω, αυτό είναι απλό: Μπορείτε απλά να μετρήσετε τα δακτυλίδια πάνω τους … όχι ε; Ω.. λάθος. Επίσης, το γνωστό “ένα ανθρώπινο έτος ισούται με εφτά σκυλίσια χρόνια” δεν είναι αρκετά ακριβής: Από τη στιγμή που ένα σκυλί οποιουδήποτε μεγέθους έχει περίπου ηλικία ένα ανθρώπινο έτος είναι ισοδύναμο περίπου με 15 ανθρώπινα χρόνια. Το μέγεθος του καθορίζει τυπικά τη διάρκεια ζωής του, αλλά οι διαφορές δεν αρχίζουν πραγματικά να γίνονται εμφανής μέχρι την ηλικία των έξι ή επτά χρονών. Στα 6 έτη, ένα μικρό σκυλί θα είναι περίπου 40 χρονών σε ανθρώπινη ηλικία ενώ μια μεγαλύτερη φυλή θα είναι 45.

5. Τι μπορεί να πάθει ο σκύλος αν φάει σοκολάτα; 

Λοιπόν,  μια επικίνδυνη για το κατοικίδιο ζώο σας ενεργή ένωση στη σοκολάτα είναι η θεοβρωμίνη, η οποία είναι κάτι σαν την καφεΐνη: Χρησιμοποιείται ιατρικώς ως διουρητικό, διεγερτικό καρδιάς, διαστολέας αιμοφόρων αγγείων και σαν μυοχαλαρωτικό. Η ποσότητα της θεοβρωμίνης διαφέρει από το είδος σοκολάτας: Η λευκή σοκολάτα περιέχει πολύ λίγη θεοβρωμίνη (αλλά πιθανότατα θα βλάψει το σκυλί σας από τη ζάχαρη και το γάλα που περιέχει ούτως ή άλλως), ενώ οι μαύρες σοκολάτες είναι οι χειρότερες. Για ένα μεσαίου μεγέθους σκυλί περίπου 23 κιλά, 28 γραμμάρια κουβερτούρας ή 226 γραμμάρια σοκολάτας γάλακτος είναι αρκετά για να εμφανιστούν σημάδια δηλητηρίασης από σοκολάτα.

6. Γιατί μυρίζει άσχημα ο σκύλος μου ειδικά όταν βρέχεται;

Ο σκύλος μυρίζει από μικροργανισμούς που ζουν στο τρίχωμα του , όπως ζύμες και βακτήρια και από περιεχόμενα που υπάρχουν σε κροκέτες σαν πρόσθετα συστατικά που μπαίνουν για να κάνουν ελκυστικό το φαγητό στους σκύλους μυρίζοντας απαίσια.

“Αυτοί οι οργανισμοί απελευθερώνουν δυσάρεστες οσμές,”. “Όταν το σκυλί βραχεί, το νερό απελευθερώνει αυτά τα μόρια από το τρίχωμα του, τα οποία ανεβαίνοντας φτάνουν στην μύτη μας.”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

7. Πως να σταματήσω το σκύλο μου να γαυγίζει;

Υπάρχουν πολλοί τρόποι. Είναι μια βασική αρχή στην εκπαίδευση σκύλων. Η Humane Society των Ηνωμένων Πολιτειών περιγράφει μερικές μεθόδους: Αφαιρέστε την υποκίνηση που προκαλεί το γαύγισμα. Αγνοήστε το γαύγισμα. Αποθαρρύνεται το ερέθισμα του σκύλου.Μάθετε στο σκύλο σας την εντολή “Ησυχία”. Εκπαιδεύστε το σκύλο σας για ασυμβίβαστη συμπεριφορά, όπως να μείνει ξαπλωμένος στο κρεβάτι του. Κρατήστε τον κουρασμένο (εκτόνωση, άσκηση)

8. Κάνει να βάλω Neosporin στο σκύλο;

Κάποιες πηγές λένε ναι, άλλοι λένε όχι – αναφέρει ο αρθρογράφος σχετικά με κάποιο χημικό σκεύασμα (αλοιφή) άγνωστο για εμάς. Εξαρτάται το πρόβλημα που έχει ο σκύλος μας εμείς επιλέγουμε βαλσαμόλαδο, λάδι καρύδας, μέλι manuka, διατομική γη,χυμό από φυσικό λεμόνι, κεραλοιφή και ενδεχόμενα άλλες φυσικές λύσεις ενάντια στις τοξικές προκλήσεις. Όπως και να έχει για αυτή την ερώτηση προτείνουμε να συμβουλευτείτε τον ολιστικό κτηνίατρο σας.

9. ΨΥΛΛΟΙ. Πώς να απαλλάξω το σκύλο μου από τους ψύλλους;

Και πάλι, υπάρχουν πολλοί τρόποι για να απαλλαγούμε από ψύλλους, φυσικοί και χημικοί. Ο αρθογράφος οδηγεί με link στο PetMD για ενημέρωση και μεις στη Διατομική Γη ή Γη Διατόμων 

 

 

 

 

 

 

10. Πόσο Benadryl μπορώ να δώσω στο σκύλο μου;

Benadryl  –  : 1 mg ανά μισό κιλό σωματικού βάρους, 2-3 φορές την ημέρα – αν και μπορεί να περιπλέξει την υγεία του κατοικίδιου ζώου με γλαύκωμα, υψηλή αρτηριακή πίεση, ή καρδιαγγειακή νόσο. (Επίσης, μην χρησιμοποιείτε οποιοδήποτε είδος υγρού προϊόντος που περιέχει ξυλιτόλη η οποία είναι τοξική για τα σκυλιά.) αναφέρει ο αρθογράφος. Εμείς στη καταπολέμηση αλλεργιών για το σκύλο παραμένουμε πιστοί στο  Πρωτόγαλα / Colostrum  στο Λάδι Καρύδας  και άλλες φυσικές λύσεις.

Πηγή:people.com