Μην αφήνετε τον σκύλο στο αυτοκίνητο με ζέστη ..γιατί..

Αν αφήσεις το σκύλο σου στο αυτοκίνητο με τη ζέστη μπορεί να του προκαλέσεις φριχτό θάνατο,, βλέπεις ο σκύλος δεν μπορεί να καλέσει στο κινητό του για βοήθεια,,, και θα π��ριμένει για σένα μέχρι τη τελευταία στιγμή ..όσο πεθαίνει με βασανιστικό τρόπο.Μην αφήνετε το σκύλο στο αυτοκίνητο με ζέστη ..γιατί..

Αρκετά περιστατικά κυκλοφόρησαν φέτος στο διαδίκτυο προκαλώντας οργή και αναστάτωση σε κυνόφιλους για την ανευθυνότητα δίποδων που προκάλεσαν αυτό το μαρτύριο στους τετράποδους “φίλους”  τους.

ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ !!

Μερικοί YouTubers από το Βανκούβερ στο Καναδά δημοσίευσαν ένα βίντεο για τους κινδύνους που μπορεί να υπάρξουν αφήνοντας σκυλιά σε κλειστά αυτοκίνητα με ζέστη.


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ποδοσφαιριστής κλειδώνεται μέσα σε ''ζεστό'' αυτοκίνητο για να δείξει πόσο επικίνδυνο είναι για τα σκυλιά

Ποδοσφαιριστής Κλειδώνεται Μέσα Σε ”Ζεστό” Αυτοκίνητο Για Να Δείξει Πόσο Επικίνδυνο Είναι Για Τα Σκυλιά.Ο επαγγελματίας ποδοσφαιριστής Tyrann Mathieu κλειδώθηκε πρόσφατα σε ένα ζεστό αυτοκίνητο για να μιμηθεί την εμπειρία που βιώνουν τα σκυλιά. Η επίδειξη ήταν μέρος μιας καμπάνιας για την..

Άντρας

hotcar2Άντρας Έσωσε Σκύλο Από Θερμοπληξία Σε Αυτοκίνητο Αλλά Συνελήφθη. [Video + Photos]Στην Αθήνα.. των ΗΠΑ, ένας άντρας σώζει ένα σκυλί από θερμοπληξία σε αυτοκίνητο αλλά συνελήφθη για το τρόπο που το έκανε. Η κίνηση του Michael..

Σκύλος Ζέστη Και Προστασία. 20130829_140057aTop 10 Συμβουλές!Με υψηλές θερμοκρασίες είναι σημαντικό να έχετε στο μυαλό σας ότι ο σκύλος σας υποφέρει από τη ζέστη και θα πρέπει να τον διατηρήσετε δροσερό.Εδώ θα δείτε τις  top 10 συμβουλές..