Κτηνοβασίες : Άντρας βίαζε σκύλο

Ο άντρας από την Alabama βίαζε τον σκύλο επειδή τον παραμελούσε η γυναίκα του.

Τώρα κατηγορείται για κακοποίηση ζώου αφού τον “ἐπιασε” η γυναίκα του να βιάζει των 2 ετών σκύλο , αναφέρει η  αστυνομία στο Dothan Eagle.

Jonathan Edward Medley faces animal cruelty charges after he was found having sex with his wife's male Shih Tzu. Medley was alledgely angry that his wife paid more attention to the dog than to him.GENEVA COUNTY JAIL

Ο Jonathan Edward Medley αντιμετωπίζει κατηγορίες κακοποίησης ζώου αφού βίασε το αρσενικό σκυλί Shih Tzu της γυναίκας του.Ισχυρίστηκε ότι ήταν θυμωμένος γιατί η γυναίκα του ασχολιόταν περισσότερο με το σκύλο παρά με αυτόν.

“Έκανε αυτή την τρομακτική ανακάλυψη ενώ υποψιάζονταν ότι την απατούσε με άλλη γυναίκα”, λέει η αστυνομία.

“Πραγματικά πίστευε ότι διατηρούσε σχέση με άλλη γυναίκα και για αυτό είχε κρύψει μια καταγραφική συσκευή” είπε ο αξιωματικός αστυνομίας Ricky Morgan στο Eagle.“῾Εμαθε όμως στην πραγματικότητα ότι κακοποιούσε τον σκύλο.”

Ο Morgan είπε στο  WTVY ότι ήταν θυμωμένος γιατί η γυναίκα του έδινε περισσότερη προσοχή στον σκύλο παρά σε αυτόν.

Ο Buster φέρει τραύματα από τις κτηνοβασίες και ενώ η αστυνομία αρχικά σκέφτηκε την ευθανασία του ζώου, ο κτηνίατρος αναφέρει αργότερα ότι ο Buster αναρρώνει σύμφωνα με το WTVY.

Ο Medley,39 ετών συνελήφθη, τη Παρασκευή με εγγύηση 535 δολαρίων.Αντιμετωπίζει μόνο κατηγορία πλημμελήματος, όπως ορίζει ο νόμος της Αλαμπάμα για την κτηνοβασία.

Η φυλή Shih Tzu

nydailynews [embedyt]http://www.youtube.com/watch?v=IkKif_jIlt8[/embedyt]