Άντρας έσωσε σκύλο από θερμοπληξία σε αυτοκίνητο αλλά συνελήφθη. [Video + Photos]

Στην Αθήνα.. των ΗΠΑ, ένας άντρας σώζει ένα σκυλί από θερμοπληξία σε αυτοκίνητο αλλά συνελήφθη για το τρόπο που το έκανε. Η κίνηση του Michael Hammons τον έφερε πίσω από τα κάγκελα.

“Άκουσα κάποιον να λέει ότι υπήρχε ένα σκυλί που βρίσκετε σε κίνδυνο (από θερμοπληξία) σε ένα κλειδωμένο αυτοκίνητο», είπε.hotcar

ATHENS, GA (WXIA)

Χωρίς σκέψη, ο βετεράνος από την Καταιγίδα της Ερήμου ανέλαβε δράση.

Η Diane Byard λέει ότι η ίδια και μερικοί περαστικοί είδαν το σκυλί στο αυτοκίνητο και περίμεναν την αστυνομία πριν έρθει ο Michael.

“Δεν μπορούμε να αφήσουμε αυτό το σκυλί να πεθάνει,”είπε  και άρχισε να σπάει το παράθυρο.

Με το αναπηρικό καροτσάκι της συζύγου του έσπασε το παράθυρο απελευθερώνοντας το σκυλί.

” Έχω PTSD (μετατραυματικό στρές) , και έχω δει αρκετό θάνατο και καταστροφές “, είπε ο Hammons.” Δεν ήθελα να συμβεί τίποτα άλλο,αν μπορούσα θα το απέφευγα.”

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν , όταν η ιδιοκτήτρια  βγήκε από το κατάστημα ήταν έξαλλη και απαίτησε απο τις αρχές να τιμωρηθεί ο υπεύθυνος για τις ζημιές που προκλήθηκαν στο αυτοκίνητο.

“Εάν η ιδιοκτήτρια δεν είχε θέμα και δεν επιθυμούσε διώξεις , δεν θα έπρεπε να συλληφθεί;” ρώτησε η 11AliveLa’Tasha Givens.

«Όχι», απάντησε ο αξιωματικός υπηρεσίας, “Δεν θα μπορούσαμε να πάρουμε τέτοια απόφαση από μόνοι μας”

Οι αστυνομικοί που βρέθηκαν εκεί είπαν ότι η ιδιοκτήτρια ήταν πολύ απαιτητική και ζητούσε τιμωρία για τις ζημιές στο αυτοκίνητο.

Εκείνη είπε στην αστυνομία ότι έλειψε μόνο για πέντε λεπτά.

“Δεν ήταν μόνο πέντε λεπτά, όπως δήλωσε η κυρία, ήταν πολύ περισσότερο”, είπε ο Hammons.

“Εγώ προσωπικά ένιωσα τη ζέστη μέσα στο αυτοκίνητο, είδα το σκυλί λαχανιασμένο.Το σκυλί ήταν σε κίνδυνο.”hotcar3

Μάρτυρας  χτύπησε την πόρτα του ιδιοκτήτη του σκύλου και της τηλεφώνησε αλλά δεν την βρήκε.

“Αν έχει 27  βαθμούς έξω, μέσα σε 30 λεπτά, θα είναι 46 βαθμοί κελσίου μέσα στο αυτοκίνητο ακόμα και με λίγο ανοιχτά τα παράθυρα.”

Η ιδιοκτήτρια ανέφερε το χρονικό διάστημα που έμεινε το σκυλί στο αυτοκίνητο αλλά χωρίς αποδεικτικό βίντεο οι αρχές λένε ότι δεν αποδεικνύεται πόσο χρόνο τελικά έμεινε κλειστό το σκυλί μέσα στο αυτοκίνητο.

“Εγώ έκανα ότι έπρεπε να κάνω” είπε ο Michael Hammons.

Ο νόμος της πολιτείας επιτρέπει σε ένα άτομο να σπάσει ένα παράθυρο για να σώσει ένα παιδί σε θερμό η κρύο αυτοκίνητο για να σωθεί η ζωή του, αλλά όχι για ένα κατοικίδιο και αυτό είναι κάτι που αυτοί που ασχολούνται με τη προστασία των ζώων λένε ότι το δουλεύουν για να αλλάξει.

 

Via:11alive.com