Ηράκλειο Κρήτης :Πέταξαν και πάλι σκυλιά στο Εθνικό οδικό δίκτυο του νησιού. 

Για μια ακόμα φορά ασυνείδητος “πέταξε”σκυλιά στη μέση του Εθνικού οδικού δικτύου στη Κρήτη με σκοπό και γιατί που γνωρίζει μόνο ο ίδιος που το έκανε, αδιαφορώντας για τις ζωές των τετράποδων πιστών φίλων του ανθρώπου αλλά και των διερχόμενων οδηγών.

Φαίνεται ότι κανείς δεν “βλέπει” και δεν κάνει τίποτα αφού δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι αντίστοιχο και κανείς δεν έχει τιμωρηθεί για τέτοιους είδους “άνανδρες” και βάναυσες πράξεις, ακόμα και εντός της τουριστικής περιόδου του νησιού.

Από τις ρόδες των αυτοκινήτων, στην Εθνική Οδό Ηρακλείου – Ρεθύμνου, στο ύψος του κόμβου Παπαναστασίου, ανέσυραν 6 αδέσποτα σκυλιά οι άνδρες του Κυνοκομείου του Δήμου Ηρακλείου χτές το πρωί.

Πιο συγκεκριμένα το προσωπικό του Δημοτικού Κυνοκομείου εντόπισε τα 6 αδέσποτα να είναι παρατημένα στη μέση του ΒΟΑΚ. Η κινητοποίηση του λίγο μετά τις 7 το πρωί ήταν άμεση.

Κι έτσι τα 5 από τα 6 σκυλιά μεταφέρθηκαν στο Δημοτικό Κυνοκομείο ενώ το 6ο ξεψύχησε κάτω από τις ρόδες διερχόμενου οχήματος. Να σημειώσουμε ότι επρόκειτο για ζώα που κάποιοι άφησαν εσκεμμένα πάνω στο Εθνικό Οδικό Δίκτυο με σκοπό να τα …ξεφορτωθούν χωρίς να σκεφτούν τι συνέπειες τόσο για τα ζώα όσο και για τους διερχόμενους οδηγούς.

Οι προσπάθειες των αρμοδίων υπηρεσιών του Δήμου Ηρακλείου συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς,αναφέρει δημοσίευμα στο prismanews προκειμένου να αντιμετωπιστεί το θέμα των αδέσποτων ωστόσο απαιτείται και η συνεργασία των δημοτών που οφείλουν να σέβονται τα ζώα και να είναι συνεπείς όταν αναλαμβάνουν τη φροντίδα τους.

Δείτε ακόμα:

Ηράκλειο Κρήτης : Άνοιξε Το Τζίπ Και Πέταξε 4 Σκυλιά

Κρήτη

Στην Εθνική Δύο από τα άτυχα ζώα σκοτώθηκαν ενώ από τύχη δεν υπήρξαν και ανθρώπινα θύματα. Την οργισμένη αντίδραση των διερχόμενων οδηγών αλλά και του αντιδημάρχου Ηρακλείου Πέτρου…

 

 

Κρήτη : Οι Κάμερες Έδειξαν Τον Δράστη Που Εγκατέλειψε Τραυματισμένο Σκύλο

Κρήτη οι κάμερες έδειξαν τον δράστη

«Οι κάμερες υπέδειξαν το δράστη που εγκατέλειψε τραυματισμένο σκύλο στη λεωφόρο Μουρνιών», αναφέρεται σε ανακοίνωση του Φιλοζωικού συλλόγου Χανίων. Αναλυτικά: “Πριν ένα μήνα ασυνείδητος οδηγός,τραυμάτισε…

Ακολουθήστε μας:

@AllaboutDog στο Twitter|Facebook|Google|Pinterest|Instagram|LinkedIn|YouTube