Αλλαγή Πολιτικής για τη Σωτηρία του Πλανήτη – Marianne Thieme

Δωρεάν διαδικτυακή διάλεξη της διάσημης Μαριάν Τίμε (Marianne Thieme), ειδικά για το ελληνικό και το κυπριακό κοινό! Πώς να σώσουμε τον Πλανήτη; Μα με Αλλαγή πολιτικής!

Η Μαριάν Τίμε, ιδρύτρια του ολλανδικού Κόμματος για τα Ζώα (PvdD), του πρώτου πετυχημένου κόμματος της Πολιτικής Φιλοζωίας στον κόσμο, θα επικοινωνήσει την Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2021 στις 8 μ.μ. με το ελληνικό κοινό.
Η εκδήλωση οργανώνεται από:
-Το ελληνικό Κόμμα για τα Ζώα
-Το ολλανδικό Κόμμα για τα Ζώα (PvdD) και το Ίδρυμα Πολιτικής Φιλοζωίας (Animal politics Foundation)
-Το Κόμμα για τα Ζώα Κύπρου
-Το Oncamera.gr
Μετά από πρόσκληση του Eλληνικού Κόμματος για τα Ζώα, η πιο προβεβλημένη διεθνώς εκπρόσωπος της πολιτικής φιλοζωίας, θα επικοινωνήσει για πρώτη φορά με το ελληνικό κοινό. 

Η Μαριάν Τίμε (Marianne Thiemeθα μιλήσει με θέμα «Αλλαγή Πολιτικής για τη Σωτηρία του Πλανήτη» την Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2021, στις 8 μ.μ, μέσω You Tube και Facebook. Στη διαδικτυακή διάλεξη, θα μας μιλήσει για το πόσο ανάγκη έχουμε από μια πολιτική πρόταση που να βελτιώνει ριζικά την ευζωία των πολιτών, των ζώων, της φύσης και του περιβάλλοντός μας. Μετά την εισήγησή της θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό.

H ομιλήτρια είναι η ιδρυτής (και έως το 2019 ηγέτης και βουλευτής)- του πιο πετυχημένου φιλοζωικού κόμματος της Ευρώπης, του ολλανδικού Κόμματος για τα Ζώα (PvdD), που ιδρύθηκε το 2002.

Διεθνές πολιτικό κίνημα

Το ολλανδικό Κόμμα για τα Ζώα (PvdD) είναι το πρώτο πετυχημένο πολιτικό κόμμα στον κόσμο που δεν έχει ως προτεραιότητα τα βραχυχρόνια συμφέροντα κάποιων ομάδων ανθρώπων, αλλά εκείνα ολόκληρου του πλανήτη και όλων των κατοίκων του.
Το κόμμα ιδρύθηκε το 2002. Σήμερα διαθέτει πάνω από ογδόντα αιρετούς εκπροσώπους σε ευρωπαϊκό, εθνικό, περιφερειακό και τοπικό επίπεδο.
Μετά την ίδρυση του PvdD, άρχισε να αναπτύσσεται ένα παγκόσμιο κίνημα, που εκπροσωπεί στην πολιτική τα κοινά συμφέροντα των ζώων, της φύσης και του περιβάλλοντος. Παγκοσμίως, υπάρχουν σήμερα δεκαεννέα τέτοια κόμματα (συμπεριλαμβανομένων του ελληνικού Κόμματος για τα Ζώα και του κυπριακού Κόμματος για τα Ζώα Κύπρου) και ο αριθμός τους δεν παύει να αυξάνει!

Από το 2006 το PvdD εκπροσωπείται στη Βουλή. Σήμερα διαθέτει πάνω από ογδόντα αιρετούς σε εθνικό, περιφερειακό και τοπικό επίπεδο και στο Ευρωκοινοβούλιο. Την επιτυχία του μιμήθηκαν πολλά φιλοζωικά κόμματα στον κόσμο. Σε χώρες σαν την Πορτογαλία, τη Γερμανία, τη Γαλλία, την Ιταλία, την Αυστραλία κ.λπ., τα Κόμματα για τα Ζώα έχουν εκλέξει εκπροσώπους τους σε εθνικά κοινοβούλια, περιφερειακά και τοπικά συμβούλια, αλλά και στο Ευρωκοινοβούλιο.

Αλλαγή Πολιτικής

Στο κίνημα αυτό, την  Ελλάδα εκπροσωπεί το ελληνικό Κόμμα για τα Ζώα, που ιδρύθηκε τον Φεβρουάριο του 2020 και οδεύει προς το πρώτο του συνέδριο, που θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 23-24 Ιανουαρίου 2021 στο Zoom.  Το κόμμα λειτουργεί διαδικτυακή πλατφόρμα, που εκτός από την ιστοσελίδα https://www.animalpolitics.gr και τις σελίδες στα κοινωνικά δίκτυα, περιλαμβάνει και εφαρμογή, το app ANIMAL POLITICS, για iOS και Android! Η εγγραφή στο κόμμα γίνεται μέσω διαδικτύου.

Τη διάλεξη με τη Μαριάν Τίμε οργάνωσε το ελληνικό Κόμμα για τα Ζώα, σε συνεργασία με το PvdD και το Κόμμα για τα Ζώα Κύπρου. 

Οι σύνδεσμοι της εκδήλωσης είναι:
• https://www.youtube.com/c/OnCameragr
• https://www.facebook.gr/animalpoliticsgr

www.allaboutdog.gr