Βόλος : Ελευθερώστε τα φυλακισμένα ζώα από τα κλουβιά του μπόγια

Βόλος Δείτε σχετικά :

Αχιλλέας Μπέος Με Τα Αδέσποτα Παρέα Στην Επίτροπο.Αχιλλέας Μπέος με τα αδέσποτα στην Επίτροπο

Aug 01, 2015


 Ελευθερώστε τα φυλακισμένα ζώα απο τα μπου…άσυλα του Βόλου και από τα κλουβιά του μπόγια… αναφέρει ανάρτηση στο Facebook με σειρά φωτογραφιών ντροπής και θλίψης από τη κατάσταση που επικρατεί στο Βόλο και προκαλεί αναστάτωση συγκεντρώνοντας πληθώρα σχολίων με αγανάκτηση από εκατοντάδες φιλόζωους μέχρι τώρα.

“Αυτά τα ζώα που βλέπετε, πέρασαν απο το δικαστήριο του Δήμου Βόλου και καταδικάστηκαν αυθαίρετα σε ισόβια κάθειρξη. Πιθανόν και σε θάνατο… Με μια και μοναδική ενοχή:

‘Ηταν αδέσποτα και “ενοχλούν” την αισθητική του Δημάρχου.

Εάν η αισθητική του ενοχλήθηκε από τα ζώα, φανταστείτε τι θα κάνει με τους δημότες. Αυτός που ισχυρίζεται ότι ειναι υπεράνω του νόμου… Και βάση του δικού του Νόμου λειτουργεί, ποτέ δεν έχει καλά αποτελέσματα.

Ας το βάλει στο πίσω μέρος του μυαλού του, ότι πολλές φορές οι όροι αντιστρέφονται. Πρέπει να επέμβει εισαγγελέας, διότι οι συνθήκες των ασύλων του είναι τρισάθλιες, όπως και η συμπεριφορά του… Όπως και τα όσα κάνει απέναντι σε ανυπεράσπιστα πλάσματα, που αποφάσισε να βγάλει το άχτι του.

Οφείλουν λοιπόν οι φιλόζωοι της περιοχής να πράξουν τα δέοντα, με η χωρίς νόμο.

Ποιός είπε οτι ο ακτιβισμός ειναι πάντα νόμιμος? ‘Οταν κάποιος, ο οποίος ασκεί διοίκηση δεν λογαριάζει τους νόμους, γιατί να τους λογαριάσουμε εμείς?

Τι φοβάστε? Ξεσηκωθείτε… Ποιον φοβάστε? Ελευθερώστε τα… Τι περιμένετε? ‘Οτι θα κάνει πίσω? Δεν θα το κάνει. Γιατί έχει βάλει στοίχημα με τον εαυτό του να το πετύχει.

Βάλτε το δικό σας στοίχημα λοιπόν και πετύχετε τα δικά σας θέλω και μπορώ. Δεν θέλει μόνο εκείνος και μπορεί. Θέλετε και μπορείτε και εσείς. Συγκεντρωθείτε, ενωθείτε και κάντε τον σκοπό σας πράξη. ΤΩΡΑ. Πριν ειναι αργά. Με κάθε νόμιμο, η μη μέσο”, αναφέρει η ανάρτηση στο Facebook από τη σελίδα©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ-ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΟΛΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ

Διαβάστε περισσότερα :

Ανεξέλεγκτη Η Κατάσταση Με Τα Αδέσποτα Στο Βόλο,Άρρωστα Ζώα Χωρίς Περίθαλψη.

Βόλος: Δεμένος Στη Σκλαβιά.Αυτός Ο Σκύλος Βρίσκεται Σε Άγνωστη Περιοχή.

Βόλος: Δικάστηκε Ο Βασανιστής Που Έσερνε Το Σκύλο Με Το Μηχανάκι.

Pitbull Επιτέθηκε; Σε Γειτονιές Της Ν.Ιωνίας