Τετράποδοι υπάλληλοι στην αεροπορική εταιρεία KLM; (Video)

H ομάδα Lost & Found της KLM στο αεροδρόμιο Schiphol του Άμστερνταμ έχει καταφέρει με το δικό της τρόπο να επαναφέρει άμεσα τα χαμένα αντικείμενα στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους που συνήθως ξεχνούν στο αεροπλάνο μετά τη πτήση τους.

Από αρκουδάκι που βρέθηκε στο θάλαμο επιβατών,κινητά τηλέφωνα,κλειδιά, μέχρι φορητό υπολογιστή που ξεχάστηκε στο σαλόνι.

Ειδική εκπαίδευση και κοινωνικοποίηση είναι τα  σημεία κλειδιά για τους τετράποδους ανιχνευτές χαμένων αντικειμένων.

Ο εντοπισμός των ιδιοκτητών μπορεί μερικές φορές να είναι μια πρόκληση, αλλά οι ειδικές δυνάμεις μόλις έφτασαν..

Αυτά ανέφερε στην  δημοσίευση του video η υπηρεσία αρχικά ενώ η KLM είχε αφήσει να εννοηθεί πως ο Σέρλοκ -όπως είναι το όνομα του σκύλου στο βίντεο- χρησιμοποιείται όντως για την ανεύρεση των ιδιοκτητών των απολεσθέντων αντικειμένων.

Ολλανδική ιστοσελίδα αποκατάστησε όμως την αλήθεια και εκπρόσωπος της KLM επιβεβαίωσε πως δεν πρόκειται παρά για μία διαφημιστική καμπάνια. «Ο σκύλος συμβολίζει την ενεργή προσπάθεια που καταβάλει η ομάδα μας για την ανεύρεση των ιδιοκτητών και την επιστροφή των απολεσθέντων αντικειμένων», δήλωσε ο Joost Ruempol.

Και θυμηθείτε: αν αυτό συμβεί σε εσάς, η ομάδα της KLM Social Media είναι πάντα εκεί για σας στο Facebook και στο Twitter!

Via