Παράξενο πλάσμα φρικάρει εργάτες σε φυτεία στο Σαραβάκ Μαλαισίας.

Σε ένα βίντεο που κυκλοφόρησε πρόσφατα στο you tube εμφανίζεται ένα περίεργο πλάσμα που θα μπορούσε να μοιάζει και με σκύλο ενώ προσπαθεί να διαφύγει , προκαλώντας πληθώρα σχολίων και πάνω από 5,5 εκατομμύρια εμφανίσεις έως τώρα.

Το επεισόδιo σύμφωνα με τη πηγή Borneo Post εξελίχθηκε στο Σαραβάκ ένα από τα δύο κράτη της Μαλαισίας στο βόρειο ημισφαίριο της Γης, πολύ κοντά στον ισημερινό.

SΙBU: Νωρίς ένα πρωινό καθημερινής ρουτίνας μιας ομάδας εργατών φυτείας στην Ινδονησία σύντομα μετατράπηκε σε μάλλον σοκαριστικό όταν αντιμετώπισαν ένα παράξενο πλάσμα σε φυτεία φοινικελαίου κατά μήκος της πόλης Bintangor στις 30.1.2015.

Σύμφωνα με τους ίδιους  το πλάσμα τους προκάλεσε σε κάποιο σημείο:  “Ήμασταν συγκλονισμένοι. Κανείς από εμάς δεν έχει δει ποτέ τέτοιο πράγμα. Ένας από μας χτύπησε στη συνέχεια το ζώο μέχρι που αυτό φαίνεται να προσπαθεί να φύγει”, είπε ένας εργαζόμενος, προσθέτοντας ότι το ζώο είχε αιχμηρά νύχια.

“Θα μπορούσε να είναι ένα σπάνιο είδος αρκούδας. Όταν ανακτήσει τις αισθήσεις του, θα είναι αναγκασμένο να πάει πίσω στη ζούγκλα”, είπε. Σύμφωνα με τον εργαζόμενο δεν ενημερώσαν τις αρχές για το περιστατικό, αναφέρει η ιστοσελίδα ειδήσεων από τη Βόρνο.

σαραβακ

 Μερικά σχετικά με το κράτος δημοσιεύματα στα ελληνικά:

Οι ιθαγενείς Πενάν στο Σαραβάκ της Βόρνεο

Η σπηλιά του Σαραβάκ!