Τα καλύτερα tech δώρα για τον σκύλο σας [Video]

Εδώ θα δείτε τα καλύτερα tech δώρα που μπορείτε να μοιραστείτε με τον καλύτερο και πιο πιστό σας σας φίλο, τον σκύλο σας!

Για παράδειγμα ένα κολάρο με GPS που συνδέεται στο internet μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε τον σκύλο σας που χάθηκε. Και μια φορητή συσκευή πλυσίματος μπορεί να είναι πιο βολική από την μπανιέρα για τη περιποίηση του σκύλου σας.

Παρακάτω ακολουθούν μερικά από τα πιο ενδιαφέροντα τεχνολογικά επιτεύματα για τον αγαπημένο σας σκύλο, σύμφωνα με το Fortune.com

Dog Fit

Το StarWalk Dog Activity Tracker από την Dogtra iQPet είναι ουσιαστικά ένα μικρό όργανο καταγραφής που προσκολλάται στο κολάρο του σκύλου σας. Ο ανιχνευτής αυτός βοηθάει τους κηδεμόνες σκύλων να παρακολουθούν την υγεία του τετράποδου φίλου τους καταγράφοντας πόσα βήματα κάνει την ημέρα και πόσες θερμίδες καίει. Η συσκευή δεν αντικαθιστά τους ελέγχους υγείας που μπορεί να κάνει ο κτηνίατρος αλλά για 50 $ οι κηδεμόνες κατοικίδιων ζώων μπορούν να βρουν μερικά ενδιαφέροντα δεδομένα όπως η θερμοκρασία σώματος  και πόσες ώρες την ημέρα είναι ενεργός ο σκύλος τους.

Για να αγοράσετε το StarWalk Dog Activity Tracker, κάντε κλικ εδώ

Φορητός καθαριστής 

Το μπάνιο του σκύλου, ειδικά αν μισεί τη μπανιέρα, μπορεί να είναι μια αγγαρεία για εσάς. Για τους σκύλους που δεν τα πάνε καλά με το μπάνιο το Bissell BarkBath Portable Bath System μπορεί να είναι ένα καλό εργαλείο καθαρισμού της επιλογής σας. Λειτουργεί ουσιαστικά όπως οι συσκευές που καθαρίζουν τους λεκέδες από τα χαλιά. Αλλά το προσαρτημένο ακροφύσιο φαίνεται να καθαρίζει πιο απαλά από τα τυπικά καθαριστικά χαλιών βαρέως τύπου. Για να καθαρίσετε τον σκύλο σας σύρετε το ακροφύσιο πάνω από το τρίχωμα του. Η σκούπα στη συνέχεια απορροφά τα υπολείμματα. Μπορεί να μην είναι η καλύτερη επιλογή για σκύλους που ενοχλούνται από θορύβους, όπως της ηλεκτρικής σκούπας, αλλά θα μπορούσε να κάνει τον καθαρισμό του σκύλου σας πολύ πιο γρήγορα. Ο φορητός καθαριστής για σκύλους κοστίζει 110.$

Για να αγοράσετε το Bissell BarkBath Portable Bath Bath System, κάντε κλικ εδώ

Η ταυτότητα του μέλλοντος

Οι παραδοσιακές πλαστικές ή μεταλλικές ταυτότητες κατοικίδιων ζώων είναι αρκετά λειτουργικές για να δείχνουν το όνομα του και τον αριθμό τηλεφώνου του κηδεμόνα του. Η ταυτότητα της Pawscout μεταφέρει την ιδέα σε ένα υπερσυνδεδεμένο επίπεδο μέσω web. Η ταυτότητα κοστίζει 20 δολάρια και συνδέεται με μια αντίστοιχη εφαρμογή μέσω smartphone για να επιτρέπει στους χρήστες να παρακολουθούν τα κατοικίδια ζώα τους σε ακτίνα 100 μέτρα σε έναν ψηφιακό χάρτη. Αν ένα σκυλί επιχειρήσει να βγεί έξω από αυτό το εύρος η εφαρμογή ειδοποιεί τον ιδιοκτήτη ότι το σκυλί είναι πολύ μακριά. Αλλά ακόμα και τότε, ο σκύλος μπορεί ακόμα να βρεθεί, χρησιμοποιώντας μια διεργασία μέσω internet. Εάν ένα χαμένο σκυλί τυχαίνει να περπατάει κοντά σε άτομα που έχουν εγκαταστήσει την εφαρμογή Pawscout στα smartphone τους ο ιδιοκτήτης του χαμένου σκυλιού θα λάβει στο κινητό του μια ειδοποίηση σχετικά με την τοποθεσία του σκύλου του.

Για να αγοράσετε το Pawscount, κάντε κλικ εδώ

https://www.youtube.com/watch?v=PVmWVSGngWg

Ανιχνευτής και ενέργεια

Ο συνδυασμός  ανίχνευσης με τον καταγραφέα ενεργειών LINK AKC που συνδέεται με το internet είναι πιο ακριβό από το PawScout και το StarWalk tracker δραστηριότητας αλλά ουσιαστικά τα δύο αυτά προϊόντα συνδυάζονται σε αυτό που μοιάζει με ένα παραδοσιακό δερμάτινο περιλαίμιο. Όπως και οι άλλες συσκευές, το κολάρο LINK συνεργάζεται με μια εφαρμογή μέσω smartphone και καταγράφει τη τοποθεσία του σκύλου μέσω GPS και τη θερμοκρασία στην οποία μπορεί να βρεθεί ο σκύλος. Το LINK κατάφερε να γλιστρήσει σε ένα τεχνολογικό buzzword du jour τεχνητής νοημοσύνης, σύμφωνα με τις τεχνικές προδιαγραφές του, αναφέροντας ότι οι αλγόριθμοι που χρησιμοποιεί βοηθούν να μάθετε τι σημαίνει δραστηριότητα για το σκυλί σας, έτσι ώστε να είστε σίγουροι ότι το σκυλί σας γυμνάζεται αρκετά λεπτά κάθε μέρα. Το κολάρο κοστίζει 100$ συν ένα μηνιαίο τέλος 10$ , το οποίο μειώνεται σύμφωνα με την διάρκεια ενεργοποίησης της εφαρμογής.

Για να αγοράσετε το κολάρο Link AKC Internet, κάντε κλικ εδώ

https://www.youtube.com/watch?v=-CzzTrovvbw