Σκυλίτσα έγκυος θάφτηκε ζωντανή από εργάτες.Σώθηκε από γείτονα μετά από δυο μέρες [Video]

Φιλόζωοι κάτοικοι της περιοχής έσωσαν μια έγκυο σκυλίτσα που ενταφιάστηκε ζωντανή κάτω από τη γη,μετά από αμέλεια των εργαζομένων στην επισκευή ενός πεζοδρομίου στη νοτιοδυτική ρώσικη πόλη Βορόνεζ.

Χωρίς νερό και τροφή η σκυλίτσα έχασε τα αγέννητα κουτάβια της.

Πριν από μερικές βδομάδες κατέρρευσε ένα πεζοδρόμιο σε πολυκατοικία στη πόλη Βορόνεζ, αφήνοντας μια τρύπα στο έδαφος και η έγκυος σκυλίτσα μπήκε κάτω από τα συντρίμια.Οι εργάτες αποφάσισαν να μην διασώσουν το ζώο και απλά σφράγισαν το σημείο που είχε καταρρεύσει, παγιδεύοντας τη σκυλίτσα κάτω από το έδαφος , αναφέρει η Bloknot-Voronezh.
Το ζευγάρι που μένει εκεί  άρχισε να ακούει  γαυγίσματα κάτω από τα σκαλιά της βεράντας τους. H Alexandra και ο Vadim έλειπαν για δυο μέρες από το σπίτι και έφυγαν  όταν άρχισαν οι εργάτες τις εργασίες.

“Ήμασταν σοκαρισμένοι,” είπε η Αλεξάνδρα στη Bloknot-Voronezh. Πήγαμε και ρωτήσαμε τους γείτονες τι είχε συμβεί.Μας είπαν ότι οι εργάτες έκλεισαν την τρύπα…

Δεν πιστεύω ότι δεν είδαν το σκυλί. Δεν είναι χάμστερ.Οι εργάτες προφανώς δεν ήθελαν καν να προσπαθήσουν να σώσουν το ζώο. Οι γείτονες επίσης αποδείχθηκαν αδιάφοροι. Είχαν καταλάβει ότι ένα πλάσμα είχε παγιδευτεί ζωντανό, αλλά ποιός θέλει να σπαταλήσει το χρόνο του λερώνοντας τα χέρια του; Κανείς δεν νοιάστηκε.”

[embedyt]http://www.youtube.com/watch?v=_WA4–gvKU0[/embedyt]

Στο τέλος αφού οι τοπικές αρχές στέγασης αρνήθηκαν να βοηθήσουν, ο Vadim διέλυσε τα πλακάκια στο πεζοδρόμιο, έσκαψε στο έδαφος και έβγαλε προσεκτικά έξω ζωντανή την έγκυο σκυλίτσα.Σκυλίτσα έγκυος

Μετά από δυο μέρες χωρίς νερό και τροφή η Belka έχασε τα κουτάβια της. Μεταφέρθηκε σε καταφύγιο ζώων και τώρα αναρρώνει.

Διάβασε ακόμα:

Κτηνωδία: Έθαψε Ζωντανό Το Σκύλο Του [Photo]

Κτηνωδία Έθαψε ζωντανό το σκύλο τουΟι φωτογραφίες ενός σκύλου που θάφτηκε ζωντανός σε περιοχή του Παρισιού έχουν προκαλέσει οργή και αγανάκτηση σε χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης ενώ πολλοί…

 

Ακολουθήστε μας:

@AllaboutDog στο Twitter|Facebook|Google|Pinterest|Instagram|LinkedIn|YouTube