Φιλοζωική άρπαξε με τη βία το σκυλί αστέγου – Ξέσπασε σε λυγμούς [Βίντεο]

Σοκ έχει προκαλέσει στη Γαλλία αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο, το βίντεο που δείχνει τρεις εθελοντές φιλοζωικής να αρπάζουν με τη βία σκυλάκι που ανήκει σε άστεγο του Παρισιού. Οι εικόνες στον δρόμο που τράβηξε αυτόπτης μάρτυρας έχουν δημιουργήσει ποικίλες αντιδράσεις.φιλοζωική άρπαξε με τη βία

Οι 3 υπεύθυνοι της οργάνωσης ζώων λειτούργησαν απάνθρωπα, και, όπως δήλωσαν αργότερα, εκβίασαν τον άστεγο άντρα και του πήραν το σκυλί για το καλό του κουταβιού. Τα μέλη της φιλοζωικής Cause Animale Nord έδρασαν με “βία και χωρίς οίκτο” απέναντι στον άστεγο, ο οποίος με λυγμούς προσπαθούσε να σώσει το σκυλάκι του  ενώ εκλιπαρούσε να μην του το πάρουν.

Στο βίντεο φαίνεται ο άνδρας, που αρχικά είναι πεσμένος στο έδαφος, να απωθείται από τα μέλη της φιλοζωικής που αγνοούν επιδεικτικά τις εκκλήσεις του να αφήσουν το κουτάβι.

Ο επικεφαλής της οργάνωσης Antony Blanchard εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία υποστηρίζει ότι το κουτάβι ήταν ναρκωμένο για να παραμένει ήρεμο, ενώ δεν ήταν εμβολιασμένο, ούτε διέθετε επάνω του το απαραίτητο μικροτσίπ, όπως είναι υποχρεωτικό, σύμφωνα με τη γαλλική νομοθεσία.

Το σκληρό αυτό βίντεο είχε πάνω από 500.000 views στο διαδίκτυο, ενώ οι χρήστες συγκέντρωσαν πάνω από 60.000 υπογραφές και ζητούν η Cause Animale Nord να προσκομίσει στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι ο άστεγος νάρκωνε το κουτάβι.

Ωστόσο υπάρχουν και εκείνοι που επικροτούν την πράξη των μελών της Φιλοζωικής.
Η φιλοζωική οργάνωση ανάρτησε στη σελίδα της στο Facebook την φωτογραφία του κουταβιού, που ονόμασε Vegan, το οποίο δίνει για υιοθεσία με αντάλλαγμα δωρεά ύψους 195 ευρώ!

Via:newsit.gr

Ακολουθήστε μας:

@AllaboutDog στο Twitter|Facebook|Google|Pinterest|Instagram|LinkedIn|YouTube