Παράνομη απόφαση για θανάτωση ζώων από Κέντρο Περίθαλψης Αδέσποτων Ζώων .

Αναστάτωση στη φιλοζωική κοινότητα από  έγγραφο που ανέβηκε στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ για  λήψη απόφασης και έγκρισης πλάνου αντιμετώπισης αδέσποτων σκύλων που πάσχουν από ΚΑΛΑ ΑΖΑΡ στο ΔΙΚΕΠΑΖ  αναφέρει σε δημοσίευμα – καταγγελία η Πανελλαδική Φιλοζωική και Περιβαντολογική Ομοσπονδία  μεταξύ άλλων στις 12 Μαρτίου 2015 στην ιστοσελίδα της.

ΠΦΠΟ Προς ΔΙΚΕΠΑΖ

Κράτος εν κράτει για μια ακόμη φορά το ΔΙΚΕΠΑΖ, αυθαιρετεί, παρανομεί, αγνοεί τους Νόμους και την φιλοζωική κοινότητα, δολοφονεί ζώα χωρίς καμία ηθική αναστολή.

Ελέω εξουσίας αποφασίζει για τις ζωές πλασμάτων ανάλογα με τα οικονομικά και το χωροταξικό της επιχείρησης.

Πρόσφατα αποφάσισαν και ανάρτησαν στην Διαύγεια απόφαση μετά από πρόταση της κτηνιάτρου! της ανύπαρκτης 5μελούς επιτροπής, η οποία είναι μέλος του Πανελληνίου Κτηνιατρικού Συλλόγου, ότι κάποια ζώα περισσεύουν εκεί στις εγκαταστάσεις τους ή δεν έχουν χρήματα για να ανταποκριθούν και αν δεν υιοθετηθούν, λένε, θα προβούν σε ευθανασία.

Η Ομοσπονδία μας εκτός από την μήνυση που συνολικά θα καταθέσει κατά παντός υπευθύνου για τον βίο και την πολιτεία του Διαδημοτικού Κέντρου (ΜΗ)Περίθαλψης Αδέσποτων Ζώων καλεί τον νέο Αναπληρωτή Υπουργό του ΥΠΑΑΤ να επιληφθεί του θέματος, καλεί τις Κτηνιατρικές Υπηρεσίες του ΥΠΑΑΤ να σταθούν έστω και μια φορά στο ύψος των ευθυνών τους, να επιβάλουν την νομιμότητα και να σταματήσουν ένα έγκλημα.

Ζητάμε παρέμβαση εισαγγελέα τώρα.

Η χρόνια ασυλία των υπευθύνων του ΔΙΚΕΠΑΖ που διαχειρίζονται ψυχές σαν να πρόκειται για αντικείμενα προς εξοβελισμό, πρέπει επιτέλους να τελειώνει

Κανένα άλλο ζώο στο βωμό της ασυδοσίας των ανάλγητων δημίων του.

Πανελλαδική Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Ομοσπονδία

Δείτε εδώ ( ΔΙΚΕΠΑΖ )την απόφαση της εκτελεστικής επιτροπής του περιβαλλοντικού συνδέσμου Δήμων Αθήνας Πειραιά