Νέα Υόρκη: Επιτρέπονται πλέον τα σκυλιά σε εξωτερικούς χώρους εστίασης

Οι τετράποδοι πιστοί φίλοι των ανθρώπων στη Νέα Υόρκη δεν θα μένουν δεμένοι πλέον έξω από τα εστιατόρια, χάρη των φιλόζωων πολιτικών.


Τα σκυλιά θα επιτρέπεται τώρα να βρίσκονται και να τρώνε μαζί με τους ιδιοκτήτες τους σε εξωτερικούς χώρους , μετά από ψηφοφορία της Γερουσίας της Ν.Υόρκης αυτή την εβδομάδα,σύμφωνα με την εφημερίδα New York Times.

Το νομοσχέδιο ψηφίστηκε με 60 ψήφους υπέρ και 0 κατά. Τώρα το κράτος θα πρέπει να αναθεωρήσει τη δική του εκδοχή του ίδιου νομοσχεδίου αλλά οι υπεύθυνοι λένε ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα.

Beagle via Shutterstock

Beagle via Shutterstock

Σαφώς θα υπάρχουν κανονισμοί , αλλά κανένας απο αυτούς δεν φαίνεται να είναι εμπόδιο για να μπορούν οι πιστοί τετράποδοι φίλοι των ανθρώπων να βρίσκονται με τους κηδεμόνες του τη κατά τη διάρκεια του φαγητού τους και γιατί όχι να τρώνε μαζί τους κιόλας.

Οι κανονισμοί:  

  • Τα κατοικίδια θα πρέπει να είναι με λουρί.

  • Θα υπάρχει ξεχωριστή είσοδος για τα σκυλιά , μακριά από τη κουζίνα και τους χώρους προετοιμασίας φαγητού στα εστιατόρια.

  • Δεν θα επιτρέπονται τα σκυλιά σε εξωτερικούς χώρους που πρετοιμάζεται φαγητό.

  • Όχι κοινόχρηστα μπώλ νερού.

Συμφωνούμε με όλα αυτά αν και θα προτείναμε ευγενικά να επιτρέπεται απο τον νόμο να υπάρχει κοινόχρηστο μπώλ νερού μπροστά από την είσοδο και ελπίζουμε στην ευαισθησία της Γερουσίας της Πολιτείας Νέας Υόρκης.

It won't look like this, but it's a start. Via Shutterstock

Δεν θα είναι ακριβώς έτσι αλλά είναι μια αρχή! Via Shutterstock

Τα εστιατόρια θα εξακολουθούν να έχουν τον τελευταίο λόγο για το αν  θα επιτρέπεται το σκυλί σας στους εξωτερικούς τους χώρους.

“Είναι ένας υπολογισμός που θα πρέπει να κάνει ο κάθε  ιδιοκτήτης εστιατορίου”, δήλωσε η Κα Rosenthal στους Times. Θεωρεί ότι μπορεί να επωφεληθούν οι καταστηματάρχες αφού θα αυξηθεί η δημοτικότητα τους  εάν έρχονται περισσότεροι πελάτες με τα κατοικίδια τους   ή μπορεί να χάσουν πελάτες.

Πώς βγήκε όλο αυτό; Η  Assemblywoman Rosenthal – (μέγας πρωταθλητής ζώων) σύμφωνα με τη Times  δίνει τα εύσημα στους κηδεμόνες ζώων.

 “Οι άνθρωποι που έχουν ζώα είναι ο πιο παραγωγικοί συγγραφείς email και επικοινωνούν συνέχεια», είπε.

“Είναι επίμονοι.»

Και σας αγαπάμε για αυτό!

Via