Η διάσωση της..Γλυκοπατάτας! [Video + Photos]

Τον Μάρτιο η Ανθρωπιστική Οργάνωση του Michigan έλαβε μια κλήση για μια σκυλίτσα που περιπλανιόταν στους δρόμους.

Ο Chris Ouwerkerk (οδηγός διασώστης) προσπάθησε να την βρεί αλλά κάθε φορά που την πλησίαζε αυτή φοβάταν και έτρεχε μακριά.

Μέχρι που μια παγωμένη μέρα την βρήκε κουλουριασμένη σε ένα χαρτοκιβώτιο. 

Φυσούσε πολύ και η θερμοκρασία ήταν κάτω από το μηδέν, είπε ο Chris. “Ήταν πολύ τρομαγμένη, δεν έφευγε μακριά αυτή τη φορά , νομίζω ότι κρύωνε πολύ.”

Κατάφερε να την πιάσει με σκοπό να την πάει στην ανθρωπιστική οργάνωση για να την φροντίσουν.

YouTube/MichiganHumane

Προσπάθησε να ζεστάνει λίγο την Sweet Potato (Γλυκοπατάτα) αλλά όταν έφτασαν στο κέντρο διάσωσης ζώων ήταν απόλυτα τρομοκρατημένη.Κολλούσε το σώμα της στο έδαφος απο τον φόβο της και ο Chris την έπιασε αγκαλιά για να την μεταφέρει.

YouTube/MichiganHumane

Ο Chris  έμεινε μαζί με την με Γλυκοπατάτα – και όπως φαίνεται και από το βλέμμα της παρά τον φόβο της άρχισε να αντιλαμβάνεται ότι ο άντρας δίπλα της δεν είχε σκοπό  να την βλάψει.

“Ήταν ακόμα φοβισμένη, αλλά ήταν τόσο γλυκειά,!! , είπε ο Chris που καθόταν δίπλα της.

YouTube/MichiganHumane

Μετά από την ιατρική βοήθεια που της παρείχαν , η Γλυκοπατάτα ήταν έτοιμη για να υιοθετηθεί.

Δεν έμεινε για πολύ στο καταφύγιο και έτσι λίγο μετά την διάσωση της βρήκε ένα ζεστό σπίτι με ανθρώπους με αγάπη και φροντίδα.

Αυτή η γλυκύτατη σκυλίτσα δεν θα ξαναταλαιπωρηθεί από τους ανθρώπους, ούτε θα τριγυρνά έξω, μόνη της, στους παγωμένους χειμώνες για αναζήτηση μιας ζεστή γωνιάς.

YouTube/MichiganHumane

Διασώσεις σαν της Γλυκοπατάτας γίνονται καθημερινά σε όλο το κόσμο και όποιος έχει υιοθετήσει ένα σκυλάκι από αντίστοιχη περίπτωση ξέρει σχετικά για την αγάπη και στοργή που ζει δίνοντας μια δεύτερη ευκαιρία ζωής!

Αν βλέπετε αντίστοιχες περιπτώσεις στον δρόμο σας, μην κλείνετε τα μάτια, βοηθήστε η επικοινωνήστε με την Φιλοζωϊκή η τον Δήμο της γειτονιάς σας. Δεν υπάρχουν πολλά περισσότερα όμορφα πράγματα στη ζωή, από το να δίνεις άλλη μια ευκαιρία σε μια ψυχή που την χρειάζεται!

ΒΙΝΤΕΟ

 

Via