Αυτός ο σκύλος-οδηγός τυφλών ανθρώπων, αφήνει τον ιδιοκτήτη του. Το γιατί, θα σας συγκινήσει.

Οι τετράποδοι φίλοι μας συχνά μας προσφέρουν πολλά παραπάνω από μια απλή συντροφιά. Έχουν θεραπευτικές ιδιότητες, παρέχουν συναισθηματική υποστήριξη σε ανθρώπους με ψυχολογικά τραύματα, και οδηγούν αυτούς που δεν μπορούν να δουν.

Ένα εξαιρετικό παράδειγμα είναι ο σκύλος-οδηγός τυφλών ανθρώπων, που θα γνωρίσουμε στο παρακάτω βίντεο. Βλέπουμε την καθημερινή συνεισφορά του σκύλου – οδηγού του οποίου η πίστη και η συνεργασία, βοηθάει τον κηδεμόνα του να κινηθεί.PayUmoney_presents_a_tale_of_true_friendship1_-__IGotYou__The_Cafe_Film__-_YouTubeΟ σκύλος οδηγεί τον ιδιοκτήτη του σε κάθε περίπτωση, ακόμη και αν αυτή θεωρείται ασφαλής για κάποιον που έχει την όρασή του ταυτόχρονα είναι πολύ επικίνδυνη για αυτόν που δεν την έχει.

Τον βοηθάει να καταλαβαίνει τις γραμμές και τους ανθρώπους και ακόμη του βρίσκει άδειο τραπέζι σε μια καφετέρια, το οποίο και φροντίζει να το κρατήσει κενό μέχρι να παραγγείλει.

 Αυτή η διαφήμιση είναι μια ακόμα σπουδαία ευκαιρία να θυμηθούμε πόσο συνεισφέρουν τα κατοικίδια στις ζωές μας αλλά και στη κοινωνία μας.

 

Via