Ηλεία: Άνθρωποι διέσωσαν 5 σκύλους από το φράγμα Πηνειού & Ερωτήσεις

Ηλεία

(Βίντεο της διάσωσης ακολουθεί παρακάτω) 

Η Πυροσβεστική Αμαλιάδας με διοικητή τον Χρήστο Δουγέρη, ο διοικητής του Α.Τ. Αμαλιάδας Κώστας Γιαννακόπουλος και οι άντρες τους διέσωσαν 5 σκυλιά  τα οποία εντοπίστηκαν να έχουν εγκλωβιστεί στο αποστραγγιστικό κανάλι του φράγματος Πηνειού στις 5 Ιουνίου.

Συγχαρητήρια αξίζουν σε όλους που ασχολήθηκαν ενεργά με την διάσωση των τετράποδων φίλων του ανθρώπου και πολύ περισσότερα μάλιστα αν ολοκληρώνοντας το “καλό” έργο που τουλάχιστον εγώ προσωπικά δεν είδα σε κανένα δελτίο ειδήσεων,βρεθεί ο ένοχος που τα πέταξε εκεί, να τιμωρηθεί όπως  ορίζει ο νόμος και το χρηματικό πρόστιμο  πάει στην Φιλοζωϊκή Πύργου για το καλό των άμοιρων ζώων της περιοχής.

Άγνωστο παραμένει ποιός τα πέταξε εκεί σύμφωνα με ανάρτηση στο Facebook του Φιλοζωικού Συλλόγου Πύργου.

Άραγε τα σκυλιά είναι αδέσποτα η δεσποζόμενα? Ποιός τα πέταξε εκεί και ποιά θα είναι η συνέχεια?

Ερωτήσεις μου που παραμένουν ανοιχτές για αυτό το άρθρο και ελπίζω να απαντηθούν μέσα από την ανάρτηση του Φιλοζωικού Συλλόγου Πύργου.

Αυτή που φοβάμαι όμως ότι έχει περισσότερες πιθανότητες να μην απαντηθεί ΠΟΤΕ είναι:

Γιατί τα ΜΜΕ δεν έδειξαν την υπέροχη αυτή προσπάθεια με σκοπό να φανεί το “ΚΑΛΟ” έργο των συνανθρώπων μας, να συνεισφέρουν με τον τρόπο τους να βρεθεί ο ένοχος και να βοηθήσουν για να βρεθεί ένα σπίτι για τις ταλαίπωρες τετράποδες ψυχές (εάν είναι αδέσποτα και όντως κάποιος τα πέταξε εκεί) ενώ με το pitbull στη Θεσσαλονίκη (το κακό έργο) είχε γίνει χαμός?

ΒΙΝΤΕΟ