Φόλες στο κέντρο του Αιγίου-Αρρωστημένα μυαλά δηλητηριάζουν αδέσποτα

Με έναν απάνθρωπο και απαράδεκτο τρόπο, κάποια αρρωστημένα μυαλά της πόλης του Αιγίου αποφάσισαν να απαλλαγούν από τα δεκάδες αδέσποτα που τριγυρίζουν και στην πλειοψηφία τους δεν δημιουργούν προβλήματα.

 

ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ/ΤΗΝ ΠΕΠΗ ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΙΣ

Με έναν απάνθρωπο και απαράδεκτο τρόπο, κάποια αρρωστημένα μυαλά της πόλης μας αποφάσισαν να απαλλαγούν από τα δεκάδες αδέσποτα που τριγυρίζουν στην πόλη και στην πλειοψηφία τους δεν δημιουργούν προβλήματα.

Το τελευταίο κρούσμα σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής, όταν η Φιλοζωϊκή Αιγίου ειδοποιήθηκε για ένα σκυλί το οποίο χαροπάλευε στο πεζοδρόμιο δίπλα στην Αγία Τριάδα, με συμπτώματα δηλητηρίασης από φόλα (φωτό πάνω). Αμέσως μέλη της έσπευσαν και περιέθαλψαν το ζώο, το οποίο ευτυχώς διεσώθη και μάλιστα βρέθηκε και σπίτι για να το φιλοξενήσει. Άλλο τετράποδο δυστυχώς δεν ήταν τόσο τυχερό και ξεψύχησε με φρικτό τρόπο στα σκαλοπάτια της εισόδου του Ιερού Ναού Παμμεγίστων Ταξιαρχών (φωτό κάτω). Το κουφάρι του ζώου απομακρύνθηκε με τον προβλεπόμενο τρόπο ώστε να γίνει η ταφή του από τις υπηρεσίες του Δήμου.

Πληροφορίες μιλούν για πολύ συχνό φαινόμενο, καθώς κάποιοι “άνθρωποι” τοποθετούν δηλητήριο σε τροφή την οποία τοποθετούν σε σημεία όπου έχουν εύκολα πρόσβαση τα αδέσποτα ζώα. Μέσα στην πείνα τους, καταναλώνουν το δηλητήριο και ο θάνατος έρχεται αργός και βασανιστικός λίγες ώρες αργότερα. Κι έτσι νομίζουν “αυτοί” πως λύνουν το πρόβλημα των αδέσποτων ζώων.                                                                                                  ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ!