Γιορτάστηκε η Μέρα του Σκύλου στη πιο pet friendly πόλη του κόσμου [Video]

Μια από τις πιο φιλικές για τον σκύλο πόλεις στο κόσμο διοργάνωσε γιορτή με spa και σούσι για τους τετράποδους φίλους του ανθρώπου. Ο φούρνος έφτιαχνε λαχταριστές λιχουδιές ενώ δεν έλειψαν και άλλες εκπλήξεις

[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=HK5rSnY-ogE[/embedyt]

Το Tel Aviv γιόρτασε τη Μέρα του Σκύλου τη Παρασκευή.

O υπεύθυνος της διοργάνωσης Tal Hollander ανέφερε ότι η πόλη είναι από τις πιο pet friendly πόλεις στον κόσμο με τον μεγαλύτερο αριθμό σκύλων κατά κεφαλή. Η αναλογία είναι 1 σκύλος ανα 17 κατοίκους.

Γιορτάστηκε η Μέρα του Σκύλου στη πιο pet friendly πόλη του κόσμου“Το Τελ Αβίβ είναι τόσο φιλική πόλη για το σκύλο γιατί οι Ισραηλινοί θέλουν να νοιάζονται για τους άλλους” , δήλωσε ο Tal Hollander.Γιορτάστηκε η Μέρα του Σκύλου στη πιο pet friendly πόλη του κόσμου  (2)

“Είναι διασκεδαστικό να νοιάζεσαι για κάποιον άλλο και ο σκύλος είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου . Έχουμε επίσης απίστευτες pet friendly παραλίες όπου σκύλοι και άνθρωποι κολυμπούν μαζί. “Γιορτάστηκε η Μέρα του Σκύλου στη πιο pet friendly πόλη του κόσμου  (3)H Μέρα του Σκύλου γιορτάστηκε στο Bnei Dan Dog Park με πολλές εκπλήξεις για τους τετράποδους κάτοικους της πόλης.

Γιορτάστηκε η Μέρα του Σκύλου στη πιο pet friendly πόλη του κόσμου  (4)

Γιορτάστηκε η Μέρα του Σκύλου στη πιο pet friendly πόλη του κόσμου  (5)Τα ζώα μπορούσαν να απολαύσουν από ένα σπέσιαλ spa για τη περίσταση μέχρι και σούσι για σκύλους.Γιορτάστηκε η Μέρα του Σκύλου στη πιο pet friendly πόλη του κόσμου  (7)Στον εκθεσιασιακό χώρο είχαν στηθεί διάφορα dog-friendly startups καθώς και ένας φούρνος που πουλούσε σκυλολιχουδιές.

Γιορτάστηκε η Μέρα του Σκύλου στη πιο pet friendly πόλη του κόσμου  (8)Το Τελ Αβίβ κατέχει ρεκόρ στις μεγάλες προσπάθειες που γίνονται για την ευημερία των τετράποδων. Σε όλα τα κυνοκομεία και τα καταφύγια της πόλης ακολουθείται η  πολιτική « δεν σκοτώνουμε » και οι κτηνίατροι τους  είναι διαθέσιμοι 24/7 για τη φροντίδα τραυματισμένων σκύλων .

Η πόλη διατηρεί επίσης μια γραμμή καταγγελιών όπου οι κάτοικοι μπορούν να αναφέρουν επιβλαβή για το σκύλο περιστατικά.Γιορτάστηκε η Μέρα του Σκύλου στη πιο pet friendly πόλη του κόσμου  (2)

Επίσης στο Τελ Αβίβ σήμερα υπάρχουν περίπου 70 πάρκα για σκύλους εκτός από τις φιλικές παραλίες για σκύλους.

Γιορτάστηκε η Μέρα του Σκύλου στη πιο pet friendly πόλη του κόσμου  (3)

Πηγή:hynetnews.com