Γενετική έρευνα με οnline υποστήριξη για βελτίωση ζωής και υγείας της φυλής Boxer

Ο Δρ Bruce Cattanach κορυφαίος εκτροφέας σκύλων φυλής Boxer και γενετιστής στο επάγγελμα βοηθώντας την φυλή Boxer ,για να κατανοήσουν οι άνθρωποι και να ξεπεράσουν τις κληρονομικές ασθένειες  που επηρεάζουν την καρδιά και τα νεφρά των Boxer (*ARVC,**JKD) μαζί με τρεις βρεττανούς καρδιολόγους και μια καναδή καρδιολόγο ανθρώπων , ο Bruce κατάφερε να πάρει ένα γενετικό έγγραφο που δημοσιεύεται στο κτηνιατρικό περιοδικό και δείχνει πώς μια μετάλλαξη στο γονίδιο striatin δεν ήταν υπεύθυνη για τις κληρονομικές παθήσεις  BCM / ARVC των Boxer , όπως ισχυρίστηκε, αλλά συνδέεται μόνο με το ίδιο χρωμόσωμα.

Η διαπίστωση αυτή θα πρέπει να βοηθήσει μια νέα έρευνα πλέον για να  βρεθεί το πραγματικό γονίδιο.

Αυτό το έγγραφο θα πρέπει να διατίθενται σε όλους, κτηνιάτρους, καρδιολόγους και ιδιοκτήτες Boxer, αλλά αυτό δυστυχώς απαιτεί τη λεγόμενη «ηλεκτρονική δημοσίευση Ανοικτής Πρόσβασης», και αυτό κοστίζει 1.950£ + 20% ΦΠΑ

Δυστυχώς το Συμβούλιο της φυλής  του Ηνωμένου Βασιλείου δεν μπορεί να παρέχει καμία οικονομική υποστήριξη. 

Παρακαλούμε υποστηρίξτε την έρευνα. Παρακαλώ βοηθήστε με ό, τι δωρεά μπορείτε να αντέξετε οικονομικά. Μόλις καταφέρουμε να συγκεντρώσουμε το ποσό των 2340£ (3.196 euro) το ισοζύγιο αυτό θα βοηθήσει την εν εξελίξει έρευνα για το JKD.  Σας ευχαριστώ, αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα υποστήριξης.

Μέχρι στιγμής έχει συγκεντρωθεί το ποσόν των 1255 £

Αρκετοί εραστές της φυλής συνεισφέρουν στη μνήμη αγαπημένων τους συντρόφων  Boxer που έχασαν απο αυτές τις ασθένειες.

Η online δημοσίευση υποστήριξης του Δρ Bruce Cattanach εδώ 

*ARVC = Arrhythmogenic right ventricular dysplasia (Περισσότερες πληροφορίες εδώ

**JKD=Juvenile Kidney Disease  (Περισσότερες πληροφορίες εδώ