Φυλακίστηκε ο άντρας που έβαζε τα σκυλιά του να μονομαχούν με άγρια ζώα [Photos]

 Ο Steven Alston από το Kent της Αγγλίας είχε ένα παρανοϊκό χόμπι. Έβαζε τα σκυλιά του να κυνηγούν και να τσακώνονται με άγρια ζώα. Τι περισσότερες φορές τα έκλεινε σε μία αρένα και απολάμβανε το θέαμα.

Οι αρχές τον συνέλαβαν κατά τύχη. Πριν από λίγο καιρό η γυναίκα του πήρε κατά λάθος την αστυνομία (κάποιο κουμπί πατήθηκε στη τσάντα της) και αφού το τηλεφωνικό κέντρο κατέγραψε την κλήση ως αναπάντητη, οι αρχές έσπευσαν στο σπίτι να δουν τι συμβαίνει.

antras

Ο Alston προσπάθησε να τους καθησυχάσει λέγοντας πως η κλήση έγινε κατά λάθος αλλά μετά από έρευνα οι αστυνομικοί βρήκαν στο πίσω μέρος του σπιτιού κλουβιά με σκυλιά σε πολύ άσχημη κατάσταση.

Τα περισσότερα είχαν τραύματα σε όλο το σώμα και σε κάποια από αυτά έλειπαν ολόκληρα κομμάτια από τα πρόσωπα του, αποτέλεσμα της μονομαχίας τους με αλεπούδες και άλλα άγρια ζώα.

antras2

Τα σκυλιά κατασχέθηκαν από την RSPCA και μεταφέρθηκαν σε κτηνιατρικό κέντρο. Πριν λίγες ημέρες ο Steven Alston παρουσιάστηκε στο δικαστήριο και ο δικαστής ήταν εξαιρετικά αυστηρός. Τον φυλάκισε για 6 μήνες και του επέβαλε πρόστιμο 10.000 λιρών.

 

 

 

Via