Διακοπές στο Ηνωμένο Βασίλειο μαζί με το σκύλο

Ξενοδοχεία που επιτρέπουν στους επισκέπτες να φέρουν τους τετράποδους φίλους τους

Θεωρούνται ως «ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου», ωστόσο πολλά ξενοδοχεία απαγορεύουν στους ιδιοκτήτες τους να φέρνουν μαζί και τους τετράποδους φίλους τους.

Ωστόσο, το τελευταίο διάστημα παρατηρείται μια αύξηση στον αριθμό των ανθρώπων που επιλέγουν τα μέρη των διακοπών τους, ανάλογα με το αν επιτρέπεται η φιλοξενία των αγαπημένων τους σκύλων.

Όπως αναφέρει η MailOnline, επικαλούμενη πληροφορίες από την υπηρεσία Pet Concierge Service «Pets Pyjamas», τον τελευταίο χρόνο μόνο στο Ηνωμένο Βασίλειο έχουν τριπλασιαστεί τα αιτήματα και οι κρατήσεις σε ξενοδοχεία φιλικά προς… τα τετράποδα!

«Οι άνθρωποι θέλουν να παίρνουν στις διακοπές τους και τα σκυλιά τους, γιατί τα θεωρούν μέλη της οικογένειάς τους» εξήγησε η Denise Elphick από την εταιρεία Pets Pyjamas.

Η αύξηση στα φιλικά προς τα σκυλιά ξενοδοχεία αφορά όλες τις κατηγορίες καταλυμάτων, ενώ πολλά από αυτά επιλέγουν να προσφέρουν και ξεχωριστές υπηρεσίες αποκλειστικά και μόνο για τους τετράποδους επισκέπτες τους.

Για όσους ετοιμάζουν ένα ταξίδι στο Ηνωμένο Βασίλειο και θέλουν να πάρουν μαζί τους το αγαπημένο τους κατοικίδιο, δείτε παρακάτω μερικά ξενοδοχεία στα οποία η υποδοχή για τους τετράποδους φίλους είναι κάτι παραπάνω από «ζεστή»:

1. Le Manoir Aux Quatr’Saisons – Oxfordshire

Το ξενοδοχείο Le Manoir Aux Quatr’Saisons στο Oxfordshire έχει μετατρέψει τρία δωμάτια φιλικά προς τα σκυλιά, ενώ διαθέτει και μια τεράστια έκταση για να μπορούν να ασκούνται.

Οι τιμές ξεκινούν από τις 1.100 λίρες Αγγλίας σε ένα Deluxe Courtyard δωμάτιο. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται μισό μπουκάλι σαμπάνιας Château de Boursault κατά την άφιξη, αγγλικό πρωινό και ένα γεύμα στο βραβευμένο με δυο αστέρια Michelin εστιατόριο του ξενοδοχείου.

Οι τετράποδοι επισκέπτες έχουν το δικό τους κρεβάτι, παιχνίδι και σετ από μπολ για το φαγητό τους (συν 20 λίρες στην αρχική τιμή).

2. Best Western Forest Hills – Cheshire

Στο ξενοδοχείο Best Western Forest Hills στο Cheshire οι τετράποδοι επισκέπτες απολαμβάνουν σπιτικά μπισκότα ειδικά για σκύλους και ένα υπέροχο φυσικό τοπίο για να ανακαλύψουν μυρωδιές και να… τρέξουν με την ψυχή τους.
Τα δωμάτια στοιχίζουν από 48 λίρες τη βραδιά (συν 10 λίρες αν υπάρχει σκύλος).

3. Bailiffscourt Hotel and Spa – West Sussex

Η πανέμορφη εξοχική κατοικία, στην οποία τώρα στεγάζεται το ξενοδοχείο Bailiffscourt Hotel and Spa στο West Sussex βρίσκεται σε πολύ κοντινή απόσταση από μια αμμώδη παραλία… το ιδανικό σκηνικό για παιχνίδια στην άμμο με το σκύλο.Στην τιμή των 204 λιρών το άτομο σε δίκλινο, το ξενοδοχείο προσφέρει πρωινό, δείπνο και χρήση των χώρων σπα, ενώ ο τετράποδος επισκέπτης θα έχει το δικό του «πακέτο» με πετσέτα για την παραλία, μια μπάλα και ένα δείπνο ειδικά φτιαγμένο για σκύλους από το Doggie Room Service Menu.

 

[Via]