Πήγε τον ετοιμοθάνατο σκύλο του ένα ταξίδι ζωής,Poh the Dog

Ο Poh, ένας υπέροχος σκύλος διαγνώστηκε πρόσφατα με αρρώστια που θα τον σκοτώσει.

poh the dog

poh the dog

Ο ιδιοκτήτης του, Neil Rodriquez, αποφάσισε να πάει μαζί του σε ένα απίστευτο ταξίδι ζωής

Μετά την δυσάρεστη διάγνωση των γιατρών που δεν έδιναν στο 15χρονο ημίαιμο σκυλί του πολύ καιρό ζωής, ο ιδιοκτήτης του αποφάσισε ότι ήρθε η ώρα να ζήσουν τις τελευταίες στιγμές μαζί ταξιδεύοντας.

Ο Πο και ο ιδιοκτήτης του Thomas Neil Rodriguez ξεκίνησαν ένα μεγάλο ταξίδι 12 χιλιάδων μιλίων με στάση σε 35 πόλεις των ΗΠΑ.

Σε κάθε πόλη που σταματούσαν ο Τόμας φρόντιζε να απαθανατίσει τον Πο και να ανεβάζει τη φωτογραφια στον λογαριασμό στο instagram που άνοιξε ειδικά για αυτό το ταξίδι.
Όταν έμαθε ότι ο σκύλος του πεθαίνει αποφάσισε να κάνουν μαζί  ένα μεγάλο ταξίδι
«Ήταν ένα μεγάλο ταξίδι. Περάσαμε 7 εβδομάδες ταξιδεύοντας με τον Πο. Δεν πίστευα ότι θα τα καταφέρει, όμως το έκανε», είπε ο Τομας.

poh

poh

Όπως τόνισε στο ABC, είχε πάρει το σκυλί από ένα καταφύγιο ζώων το 1999 όταν ήταν 8 εβδομάδων. Τον τελευταίο καιρό παρουσίασε σοβαρά προβλήματα υγείας και οι γιατροί του είπαν ότι δεν θα ζήσει πολύ

“Δεν είμαι σίγουρος για το πόσο καιρό θα ζήσει. Ούτε οι γιατροί είναι σίγουροι. Υποθέτω ότι δεν έχω πολύ καιρό μαζί του και αυτό είναι που με οδήγησε σε αυτό το ταξίδι”, λέει ο Τόμας που ξεκίνησε στις 6 Μαρτίου με τον Πο και την αρραβωνιαστικιά του από το σπίτι του.

«Αρχικά ήθελα να τον πάω στον Ειρηνικό ωκεανό. Πάντα ήθελε να κολυμπήσει, το αγαπούσε αυτό. Ήταν σα να έγινε πέντε χρονια νεότερος. Περπατούσε γεμάτος ενέργεια», δήλωσε ο ιδιοκτήτης του Poh.

Είπε επίσης ότι το ταξίδι αυτό «ήταν λίγο γι ‘αυτόν, λίγο για μένα.»

Ο Thomas πήγε με τον Πο σε 35 πόλεις και ανέβασε τις φωτογραφίες του στο instagram.

«Πάντα ταξίδευα. Ο Πο είναι το παιδί μου. Νομίζω ότι εδώ συμφωνούμε με πολλούς άλλους που έχουν σκύλο και εύχονται να μπορούσαν να κάνουν πράγματα όπως αυτό με τον σκύλο τους και να περάσουν τέτοιες στιγμές αλλά η ζωή δεν τους τα φέρνει έτσι όπως τα θέλουν», είπε επίσης ο Τόμας για να προσθέσει:

«Αισθάνομαι πραγματικά ευλογημένος που το έκανα αυτό. Οι άνθρωποι πιστεύουν ότι εγώ φροντίζω τον Πο αλλά στην πραγματικότητα ο φροντίζει μένα.»