Αίτημα πρός το Facebook να προσθέσει την αιτία “Κακοποίηση Ζώων” στους λόγους αναφοράς

mark-zuckerberg-breast-dogΌλο και περισσότερος κόσμος φαίνεται να δυσαρεστείτε από ενέργειες συνανθρώπων μας και δημοσιεύσεις που κυκλοφορούν σχετικές με κακοποίηση ζBeastώων στην ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης του Mark Zuckerberg.

 Όπως γνωρίζουμε κάθε φορά που προσπαθούμε να καταγγείλουμε μια ανάρτηση , μια φωτογραφία ή βίντεο με ανατριχιαστικό πολλές φορές περιεχόμενο που αφορά κακοποίηση ζώων δεν υπάρχει σήμερα σχετικός διαθέσιμος λόγος αναφοράς.

1B3F5B64Όπως αναφέρει η  “αγανακτισμένη” το αίτημα αυτό είναι σημαντικό επειδή το Facebook δεν έχει αναγνωρίσει το γεγονός ότι ο βασανισμός των ζώων δεν αποτελεί έγκυρη επιλογή για την αφαίρεση περιεχομένου από την ιστοσελίδα τους. Αυτό είναι αηδιαστικό, και απαράδεκτο. Γιατί το Facebook επιτρέπει να δημοσιεύει ο κόσμος περιεχόμενο ζώων που κακοποιούνται, και γιατί δεν τα διαγράφει ; Αν είχαμε αρκετά άτομα για να υπογράψουν αυτό, τότε το Facebook θα μπορούσε να αναγκαστεί να προσθέσει στη λίστα με τους λόγους αναφοράς περιεχομένου και αυτό το αίτημα.

Petition_·_DEMAND_FACEBOOK_INCLUDES_A_REPORT_ANIMAL_CRUELTY_BUTTON_·_Change_orgΕμείς συμφωνούμε , υπογράφουμε και μοιράζουμε, εσείς; http://goo.gl/r82wyH