Ασπρόπυργος : Φωτιά, λεηλασίες,ήρωες φιλόζωοι εθελοντές και αγνοούμενα σκυλιά.[Video]

Φωτιά για 3 μέρες στο ιδιωτικό κέντρο  Κέντρο Διαλογής Ανακυκλώσιμων Υλικών στη Νέα Ζωή στον Ασπρόπυργο εξελίχθηκε σε πλιάτσικο από αμέτρητους Ρομά που “σήκωσαν” τα πάντα,αφού η Αστυνομία εγκατέλειψε το εργοστάσιο σύμφωνα με δημοσίευμα από το protothema

Η φιλοζωική οργάνωση Τα Φαντάσματα του Ασπροπύργου όμως ήταν εκεί με τους  αφανείς φιλόζωους ήρωες στο χώρο της ανακύκλωσης επειδή εκεί ζουν 12 περίπου αδέσποτα σκυλάκια.  Τα σκυλάκια αυτά σιτίζονται καθημερινά από μέλη της ομάδας αλλά και από ανθρώπους που εργάζονται εκεί καθώς είναι εδώ και χρόνια, χειμώνα-καλοκαίρι η συντροφιά τους.

Τα μέλη της ομάδας αψηφώντας το διπλό κίνδυνο, τη φωτιά αλλά και την απίστευτα επιθετική συμπεριφορά των Ρομά ( οι σκηνές που εκτυλίχθηκαν απλά δεν περιγράφονται) μπήκαν στο γεμάτο καπνούς χώρο της ανακύκλωσης και  προσπαθούσαν να βρουν τα εγκλωβισμένα σκυλιά.

Από τα 12 περίπου σκυλιά βρέθηκαν από τους ήρωες εθελοντές ζωντανά τα 4, δυο εξ αυτών μεταφέρθηκαν μακριά από εκεί σε κτηνιατρείο και πανσιόν.

Ασπρόπυργος

Τα υπόλοιπα αγνοούνται. Κάποια στιγμή η αστυνομία εμφανίστηκε, όμως, ήταν λίγο αργά. Στην ερώτησή του δημοσιογράφου γιατί τόσες ώρες δεν έρχονταν απάντηση δεν έλαβε. Του είπαν απλά ότι έχει πιάσει φωτιά ο κεντρικός πυλώνας της ΔΕΗ μέσα στο εργοστάσιο και πρέπει να εκκενωθεί άμεσα η περιοχή.
video platformvideo managementvideo solutionsvideo player