Έρευνα : Οι άνδρες που έχουν σκύλο είναι πιο σέξι

Αποτελούν την ιδανική συντροφιά, κοιτούν βαθιά στα μάτια τους ανθρώπους εκφράζοντάς τους την αγάπη τους, κουνούν ασταμάτητα την ουρά μόλις αντιληφθούν ότι ο «άνθρωπός» τους φτάνει στο σπίτι, δεν διστάζουν να δείξουν τη χαρά τους με άλματα και γαβγίσματα χαράς και είναι οι καλύτεροι φίλοι που μπορεί να έχει κανείς.Έρευνα  Οι άνδρες που έχουν σκύλο είναι πιο σέξιΤώρα, σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα, αποδεικνύεται και κάτι ακόμα: ότι οι σκύλοι «βοηθούν» τους άνδρες να δείχνουν πιο σέξι στα μάτια των γυναικών.

Σύμφωνα με την έρευνα «Ο ρόλος των κατοικίδιων σκύλων και γάτων στο φλερτ και τις σχέσεις», που διεξήγαγε το περιοδικό της Διεθνούς Εταιρείας Ανθρωζωολογίας (ΙSΑΖ), το στοιχείο που «κερδίζει» τις γυναίκες είναι όταν βλέπουν έναν άνδρα συντροφιά με τον σκύλο του.

Η έρευνα, στην οποία συμμετείχαν 1.281 άνθρωποι, έδειξε ότι οι μισές από τις ερωτηθείσες γυναίκες νιώθουν έλξη από κάποιον που έχει κατοικίδιο.

Από την άλλη, οι άνδρες που συμμετείχαν στην έρευνα, η οποία πραγματοποιήθηκε στην ιστοσελίδα γνωριμιών Match.com, παραδέχθηκαν ότι «χρησιμοποιούν» τους τετράποδους φίλους τους για να προσεγγίσουν μία γυναίκα.

Παράλληλα, οι ερωτηθείσες δήλωσαν ότι θα έδιναν περισσότερες ευκαιρίες σε έναν άνδρα αν στο προφίλ του φωτογραφιζόταν με τον σκύλο του, παρά σε κάποιον που δεν είχε στις φωτογραφίες του ένα κατοικίδιο.Την ίδια στιγμή, από τις 600 γυναίκες οι 500 «ψήφισαν» υπέρ των σκύλων όταν ερωτήθηκαν πιο είναι το ζώο που προτιμούν δίπλα σε έναν άνδρα.

Άλλωστε, δεν είναι λίγες οι φορές που δύο άγνωστοι καταλήγουν να συνομιλούν όταν συναντιούνται στο δρόμο με κεντρικό θέμα τον τριχωτό τετράποδο φίλο τους.

Παράλληλα, μία γυναίκα εκτιμά πως ο άνδρας με κατοικίδιο είναι ένας άνθρωπος που έχει διάθεση να φροντίζει, είναι υπεύθυνος, αξιόπιστος και δε φοβάται τη δέσμευση.

sport-fm.gr

Ακολουθήστε μας:@AllaboutDog στο

Twitter|Facebook|Google|Pinterest|Instagram|LinkedIn|YouTube